äntligen bowlingkalaset!

så var då dagen äntligen kommen,för Anton att få ha sitt kalas för sina grabbar i klassen!
det blev så otroligt lyckat! allt flöt på helt suveränt,det var helt klart värt pengarna! först så fick dom bowla i en timma,vi fick tre banor så dom hann med att spela jättemkt!
sedan fick barnen sätta sig till bords för att bli serverade hamburgare m. bröd,strips,dricka och glassbomber till efterrrätt! mellan avdukningarna så hade vi presentöppning!
sedan när alla var mätta & nöjda,så släcktes alla lampor,och på slogs värsta disco-lamporna,och så lite dunka-dunka musik! det var dags för mini-disco! och herreguuud vad dom dansade och sprang omkring! alla killar var super-svettiga när det var slut.....hihi! och det verkade som om alla var jättenöjda,men allra nöjdast det var nog min älskade 7-åring! han fick t.o.m en present av bowlinghallen,en guldsprayad kägla med hans namn på ! den har han gått och burit omkring på resten av kvällen...så mkt gillar han den!
detta tycker jag att flera borde testa,att hyra kalas,det var helt suvve!! kanon kul!

efter detta kalaseri,var det dags för nästa.....
upp till Bettan och fira henne med pompa & ståt! en mkt trevlig kväll fick vi där!  :) mkt go-fika,och en milo som var på bus-humör,kunde inte ha blitt bättre!

i förmiddags,innan alla dessa kalas, så var jag och grabbarna ute i det underbara vädret tillsammans med grannarna och hade skojsigt! vi spelade bl.a ännnu en kubb-match! sedan spelade jag lite hockey med killarna,men jag är ju inte sådär jättebra på det inte...hehe...

nu så har jag suttit och byggt lite lego som A fick i present,jag har verkligen fått dille på att bygga ihop invecklade lego-figurer! jag som aldrig gillat det,tycker helt plötsligt att det är super-kul!  konstigt värre....hehe...
nu måste jag sova,jobbet väntar imorrn!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Sjukan varade bara en dag. Idag var ordningen återställd igen!
vi är jättehemma på sportlovet, men´de två största kommer att åka till mormor måndag till torsdag, då jag åker ner och hämtar dem. Svänger nog in till bettan en sväng också. De stora barnen är lediga nu på fredag också 8man kan alltså säga att sportlovet börjar nu på fredag...) Vi hörs, hej så länge!

2008-02-24 @ 22:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0