den som väntar på nåt gott.....

...väntar oftast i onödan.....!  hehe.... ja, det blev inget besök av brodern idag..... mina barn blev jätteledsna över det uteblivna besöket,s-vallsresan tog längre tid än väntat för  familjen Häggström-westman. och klockan blev alldeles för mkt för mina barn att stanna uppe,men jag ställde ut semlorna jag hade bakat,som vi egentligen skulle ha fikat tillsammans,så att när jag sövde ner mina darlingar, så kom brodern och hämtade dom från min altan,jag hade skrivit en lapp till han att dom kunde ju ta med semlorna till mor & far och fika där med dom istället,eftersom vi skulle till att sova.... hoppas att dom var goda! vi får väl ta besöket en annan gång...
annars idag så har jag jobbat,och Anton har vart på en heldagsutflykt med skolan,som han tyckte hade varit jättekul! och Hampus ville nästan inte fara hem från dagis idag när jag skulle hämta honom,det är så kul att han äntligen börjar att trivas på dagis!! efter sisådär 3 år...hehe....
nu ikväll så har grabbarna och jag myst och läst en massa sagor, jag köpte ju några riktigt braiga böcker till dom på bokrean igår,så vi har börjat att plöja igenom dom..... :)
imorrnbitti blir det tiiiiiidig morron för oss alla.....både T & jag börjar 7 så barnen måste tidigt på dagis,det är tur att man inte har många såna dagar i månaden.... det är inte kul att dra upp barnen den tiden....
men nu så har dom ju sportlov sedan!!  det ser dom fram emot kan jag säga!  killarna har ju blitt lovade av mormor & morfar att få sova över 2 nätter,söndag & tisdag, så det längtar dom mkt till!  även jag har tagit ledigt två dagar till veckan, så jag jobbar bara till 13 på måndag,och kväll på onsdag,resten av veckan & helgen är jag ledig! jippiee!  skall bli skönt att få ha myspys med killarna hela veckan nästan!
imorrn efter skolan skall Anton få följa kompis Albin hem och leka tills vi hämtar honom runt halv fem,han vet inte om det ännu, jag skall säga det till han imorrn bitti,han kommer att bli superglad!  Albins mamma ringde och frågade om Anton ville följa dom hem när han hade somnat....,men jag vet att han vill det,för han har frågat ett antal gånger om han får hänga med Albin hem.....hehe.... så det kommer han att få höra som en glad överraskning imorrnbitti!
men nu så har lilla John Blund vart här och strött sömnpulver i mina ögon,så nu måste jag gå och sova!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Tja! Semlorna var mycket goda! Vi var uppe hos pappa och fikade dom. Mamma var hos Pia så det blev bara pappa, jag, Bettan och Milo. =)

Ja, det var synd att det drog ut så på tiden. Får se om vi får nån tid över nån dag framöver!

2008-02-28 @ 22:11:11
URL: http://blogg.elektroniskmusik.com
Postat av: fadern

Jaa dom var goda som vanligt, tack tack.
ska bli kul att få rå om grabbarna några dagar under lovet.

2008-02-28 @ 22:50:52
Postat av: Bettan

Hallåj! Semlorna var mycket goda :D
Vi får svänga in till er en annan dag, jag gör ju aldrig något så kolla med Jimmy hur han jobbar. Hörde om lössen! Det kliar bara jag tänker på det! Huu!

2008-02-29 @ 13:24:37
URL: http://www.bettansbetraktelser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0