heja homosar!

nu har jag sett klart på gaygalan ! jag bara älskar den galan!  men jag är lite irriterad över att vi lever i en värld,som år 2008, inte tolererar homos,lebbar eller transsexuella,det är katastrof! tänk om alla människor bara kunde vara glada för att dom har funnit kärlek i sina liv..... alla människor har rätt till att älska vilka dom vill,oavsett om det är en person av samma kön ! och skäms till alla dom föräldrar som förkastar sina barn som "kommer ut" !  dom borde inte få vara värda att skaffa barn om dom inte kan stötta,älska,ställa upp för sina homosexuella barn !! herregud, spelar det någon roll om dom älskar någon av samma kön, va ? NEJ ! det skall det inte göra!  om mina söner i vuxen ålder skulle komma hem och säga att dom är homosexuella,skulle det inte göra mig någonting alls! jag skulle vara lika stolta över dom iallafall!  punkt slut !
nog om det.
idag har jag & killarna vart uppe på skedom hos Bettan & Milo,det var mkt trevligt !  vi fick gooooda semlor av bettan,med hasselnötsfyllning...mmmmmmums!
sedan tog vi oss ut på en kortpromenix,Anton han åkte skidor han!  han har blitt så himla duktig på det !
lilleHampus han slö-åkte på bobben han.....hehe...
vi gjorde en kort-visit hos fadern,sedan hemöver mot Bettan & Broderns hus,vi vart där hyffsat länge,tiden går fort när man har roligt...... vi kom inte hem först vid 6 tiden!  så det blev sen middag ikväll....
nu sussar mina darlings sött i sina sängar!
imorrn går jag på mina två jobbarhelger......men det skall nog bli så bra så!
nu skall jag lägga upp fina bilder jag tog på Milogubben idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0