tjopp!

hallojsan på er!
ush vad länge sedan jag skrev nåt nu......  :)
ja, vi har hunnit med en hel del under dessa två dagar!
igår for vi till s-vall & drakborgen-ett väldigt bra lekland för barn!!  grabbarna vart hel-tokiga i det! ville inte alls fara därifrån när vi ville det..... hmm..  men, men, eftre nästan fyra timmars lekande tyckte vi att det fick vara nog!  :)
vi sprang en sväng på alla småaffärer inne i ikano huset, samt att vi  gick runt inne på ikea en sväng oxå, tänk om man hade en hel massa pengar,vad grejor man skulle kunna köpa.....  :)
jag shoppade lite häftiga förvaringslådor till killarnas rum, åsså lite annat smågrejs!
men eftersom killarna visade STOOOORT missnöje av att gå i affärer, så blev det mest att vi rände runt illa kvickt!
sedan vid 20 snåret innan vi skulle hemåt sollefteå, for vi till min underbara barndomskompis, Åsa och hälsade på hemma hos dom i deras nya (  eller nytt & nytt, de har väl bott där ett par år, men jag har inte vart där först nu!  ) skandal..... ja, men iallfall, så blev vi kvar där tills klockan var 22.... då var vi fika-mätta & glada & redo för hemfärd!
Vi hade en väldans trevlig stund med Åsa & hennesfamilj, barnen, Alice & Gustav hade fullt sjå att springa & visa oss alla deras saker....hehe.... nu hoppas jag att det inte dröjer flera år igen innan vi träffas....  :)
idag har vi vart hemma & solat,badat,lekt & grejat!  grabbarna har haft varsin kompis här, så det har vart full speed hela dagen!
de har badat, solat, lekt, badat igen, solat mera & busat järnet!  :)  men himla kul har de haft iallfall! :)
ikväll har vi vart ner på trollskoj i parken med min mamma en sväng, där träffade vi på madde & barnen oxå!  så vi stod & surrade tills det var slut i parken!  :)  alltid skoj & se madde! vi bestämde att vi skulle träffs nån dag, får kolla ut en dag på en gång!  :) våra barn är leksugna på varann tror jag......hihi!
nu håller kidsen på att somna, jag har just bakat klart mina kanelbullar, som jag pimpat till med att färga strössel av mina nya karamellfärger... bullarna har nu fått  orange, turkost, &  cerise färgat strössel på sig!  mkt vackert om jag får säga det själv!  :)
nu skall jag sätta mig & tillverka lite nya halsband eller örhängen tror jag!  jag har fått till ett litet lager nu med smycken, så snart kanske ni hittar mig ståendes på gågatan, säljandes smycken!  hahahahaha!!
hejsvejs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0