äntligen en dags ledighet!

nu ligger jag här som en pasha i sängen och orkar inte göra mera idag.... denna helgen har vart låååång....
jobbat som en tok har jag gjort! knappt vart hemma nåt alls, så det var såå skönt när jag & barnen kom hem vid 16,att laga middag, ta det lugnt,jag fick äntligen plantera mina blommor som stått på altanen hela helgen! :)
grannbarnen har vart här & lekt oxå, vi har haft en riktigt bra kväll!
mams & paps kom förbi på kaffe en sväng oxå.
idag innan jag hämtade barnen på dagis så for jag upp en sväng til min bror & milo,han e ju för söt! Milo alltså...  :)
när jag kom in i huset så lyste han upp som en sol lilla Milo...men så började han att kolla bakom mig...han trodde ju givetvis att grabbarna var med oxå..... han är inte van att jag kommer själv..och han gillar ju grabbsen skarpt måste jag få säga!
imorrn vet jag inte riktigt vad vi skall hitta på...blir det solsken så blir det risön har jag lovat! annars får vi hitta på nåt annat skoj!  golfa lite kanske..... men det är ju faktiskt så skönt att inte göra nånting alls heller.... bara softa liksom, hemmavid...
idag fick hampus ta med sig en korg med lite smått & gott till sina fröknar, han går ju sista dagen på duvan på onsdag.... till hösten börjar han i 5-årsgruppen!  stora killen...  :)
nu börjar det att närma sig semester oxå...... 11/2 vecka kvar.... 1 helg kvar.... sedan jobbar jag inte helg först än den 7 september!!  otroligt! :)
skall bli så skönt,så skönt!
skellefte-resan närmar sig oxå med stormsteg!  11 juli sticker jag & barnen upp till sandra & Liam någa dagar!  längtar som en tok! :)
nu skall jag lägga in lite recept & boktips.... det var ju ett tag sedan jag gjorde det!
kramen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0