en sådan dag! :)

såå nu börjar kvällen att lida mot sitt slut.... jag känner mig ganska trött... ska snart sova.
ja, det evrkar gå bra med lilla kissen iallfall! den ser frisk & kry ut och äter som den ska, & joker ser såå stolt ut! :)  jag har flyttat den lilla katt-myslådan som vi gjorde till joker & kissen, in i vårt sovrum, där får dom nog vara ifred mera än inne i hampus säng....  :)
grabbarna har haft hit grannbarnen på en koll, samt att robin följde med oss hem efter fritids, han hade t.o.m gjort en teckning till kattungen..... sött!
min mor & far, samt min moster & hennes man har vart hit på kaffe en sväng oxå, men jag tror att de var mest intresserad av att få kika på kissen....  :)
lite senare nu ikväll har vi haft madde, alfred & oscar hit på fika oxå! elias ville stanna hemma & åka traktor med sin pappa istället! :) det är alltid lika trevligt att få surra med madde en stund!  snart så har hon 4 småbarn! wow, dom gör det helt fantastiskt bra tycker jag! :) de är ju värsta mjölkbönderna oxå! :) i oktober är det tänkt att den nya bebben ska titta ut....anton sa ikväll att han trodde att det skulle bli en tjej...vi får väl se om han har rätt....!
idag har vi oxå möblerat om på hampus rum, grabbarna har ju sovit i varsin säng, bredvid varandra, men nu så har vi, för att få mera plats på hans rum, satt ihop dom igen till våningssäng!  vi vågade inte ha våningssäng till dom förr, men nu så är dom ju så pass stora att det kommer nog att funka bra!  och gud så mkt mera lekyta det blev för hampus!  han vart jättenöjd!  men det är inte riktigt färdigt därinne.... måste sätta upp tavlor, skruva fast sänglamporna..mm.mm  men det skall nog fixa till sig inom de närmsta dagarna,! kommer att bli skitabra!
nuuuuuuu är det dags att sussa! puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0