sommaren är i gång på riktigt!

i kväll har killarna haft sitt första ute-dopp!  vi , anton, hampus & antons kompis douglas åkte upp till faxängen i långsele nästan direkt efter middagen, gissa om killarna blev glada när jag föreslog det? :)
där träffade vi på en av killarnas farbröder, jens, som oxå var där & badade, så killarna vart extra glada över att han var där! :)
sedan så var det av med kläderna och snabbt i vattnet!  jag däremot badade endast mina fötter.... det var liiiiite för kallt för min del, men tror ni att grabbarna brydde sig om det ? nä.
vi var där i cirkus 1 timma innan klockan vart så mkt att vi skulle skjutsa hem antons kompis till sollefteå! då stannade vi på ica och jag köpte killarna varsin glass, för att de hade vart så himla snälla & duktiga på badet!  :)
klockan var närmare åtta när vi kom hem ikväll, så då var det dags att göra kväll, men de var hyffsat nöjda när de gick & lade sig!
idag har T åkt iväg till hassela för att släcka skogsbränderna som härjar på där, han skulle troligtvis vara hemma tills på lördag kväll, sent. men kanske blir dom kvar längre, men de trodde iallfall att ö-viks gänget skulle komma & byta av dom då.  så nu är killarna & jag solokvist tills dess!
jag jobbar kväll imorrn, så då ryckte mormor&morfar in som barnvakter!-finemangs!
åsså typiskt nog är det ju röd dag på fredag, när jag jobbar 7-16, så då skulle mor & far se efter mina barn då oxå!  tack för att ni finns...... hur skulle vi annars klara oss? vi har verkligen tur som har både barnens mormor, morfar & farmor tillgängliga som barnvakter när nöden kräver så....
nää om man ska lägga sig & läsa litte innan jag slocknar..... kram!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Här har det badats friskt i två dagar nu, i Hagaviken bakom snöhögen där barnen lekte i vintras. Det var 21 grader i går... Hoppas du såg min kommentar sist; ni är iallafall så välkomna såååå. Ha det bra i värmen, nu är det bokföringsdax :)

2008-06-05 @ 04:53:16
Postat av: v

Ja, tack så mkt. Jodu, sollefteå kommun har väl alltid legat lågt =)... men det e bara pengar. Det positiva är väl att man kan ha lagomt av dem och vara ledig mer. Hadé gott

2008-06-05 @ 08:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0