söndag!

meeen vad jag är less på regnet nu! jag fick ställa in träningen ikväll, annars har de stackars barnen flytit bort ner i älven.....
till viss del är det ju myspys med lite regn, men när man har en hel dags ledighet med barnen vill man ju gärna ha liiiite sol iallfall! men vi roade oss inomhus med att lägga pärlplattor, spela memory, kolla tv, städa...  the usual..
frampå dagen kom broder & betta & Milo på besök!  jag bjuppade på en hallon/ nöt paj som jag gjort på morgonen, jag tror att de gillade den.... dom åt av den iallfall!  :)
i eftermiddags bjöd jag mamsen på middag, hon jobbar i långsele, så då åker hon ju ändå förbi här, och pappa skulle ändå jobba till 20, så vi åt tillsammans!  ungarna blev väldigt glada att ha mormor¨på mat!
sedan for dom med henne hem & jag kom efter, jag for först & pantade flaskor & kastade returkartonger & papper!  guuud vad duktig jag var! :)
sedan åkte jag till mamsen, där hade de konpirerat ihop sig mot mig.... kidsen skulle sova där hade de bestämt!  och så vart det!  så nu när jag kom hem vid 21 snåret så har jag gjort några pajer till midsommar som jag ska frysa in, det har blitt 2 vego-pajer som jag fyllde med färska champinjoner,basilika,purjo,ost & feta ost! luktar himmelskt!
nu har jag 2 ost & skinkpajer m. purjo & gräslök i ugnen, luktar oxå gott!
nu har jag bara 2 köttfärspajer kvar att göra !  ja, åsså en massa annat, men bara sånt som går snabbt att göra!  det är så kul & fixa mat & baka!  :)
imorrn jobbar jag kort dag, sedan hämtar jag barnen på direkten!  för att åka hem & fixa inför vår sista kvarters match innan sommaruppehållet!
good bye på er allesammans!  KRAAAAAAM!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Vad duktig du är att fixa inför midsommar.. låter himmelskt gott med pajerna.

Korten har kommit! Superfina bilder! Har redan börjat litegrann.

Vilken fin blogg du har med! ;o)

Kram/Susanne

2008-06-16 @ 17:27:26
URL: http://soqte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0