söndag!

tjopp!
dagen & kvällen på jobbet har gått bra, det beror ofta på vilka man jobbar med, ikväll var det jag & emma som körde på järnet!  :) vi har kul när  vi jobbar,tycker & tänker ganska lika i olika frågor, och då blir det alltid kul på jobbet!  :)
killarna hade kul idag oxå, de & deras farmor fick hänga med T på hans fotbollsmatch i resele, så de tyckte de nog var himla kul, hampus har ju länge tjatat att han vill titta på pappa när han spelar, men det har alltid vart på en vardag kväll ganska sent, så det har inte gått... men nu så fick han äntligen följa med!
imorrn är det dags för kvarters match igen!  denna gången skall vi möta bekanta till oss, i laget " rödsta guld"  det kommer att bli väldigt rolig match tror jag!  :)  kanske blir det en sån match där barnen istället för att spela, står & surrar lite med varandra... sånt är ju gulligt!  :)
om ni vill komma & kolla på, så är det 18:10 på plan H , risön.  be there!!
jag har hört talas om att det har vart en himla värmebölja idag !  vi kände faktiskt av den inne på jobbet oxå, det vart sååå himla kvavt mitt på dagen, vi höll på att kvävas..... så jag kan ju bara tänka mig hur det var utomhus....
nu när värmen verkat ha kommit för att stanna, så skall jag våga mig på att köpa lite , eller mycket, blommor!  jihoo, äntligen! detta tänkte jag göra på tisdag tror jag!  jag är så sugen nu på att plantera mera!!
nu håller jag även på att förvandlas till en tant-på riktigt!
jag skall nämligen gå med i en trädgårdsförening här i trakten!  hehe.... det kommer att bli kul, de har en massa plant bytar dagar & annat skoj, som att man får möjlighet att köpa blommor väldigt billigt på handelsträdgården här i stan!  låter ju som nåt för mig det !  tycker ni inte?  min kusin har ju redan konstaterat att jag har intressen som en 50-60 åring, så det är ju bara att köra på för min del!  :)
bye bye!   kramen till er alla!


Kommentarer
Postat av: veronica

inget speciellt, ville bara skriva av mig lite och påpeka att det faktiskt finss så förbannat mycket idioter där ute... ha det gott

2008-06-01 @ 23:00:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0