svenska flaggans dag!

tänk om det vore här i vårt avlånga land som det är i grannlandet, norge?  va?  då skulle vi fira hela dagen lång!
men inte här i sverige inte!  lite tråkigt kan jag tycka.... 
jaja... nog om detta.
idag har jag iallfall jobbat, sedan
 for jag & köpte en liten bassäng till barnen som dom kan svalka sig i , i denna hetta som har vart!
vi har ju en sådan där jätte-pool, med pump & allt, men iochmed att vi har egen brunn, så kan vi inte fylla den på en enda gång, för då sinar vårt vatten..... så vi får fylla lite i taget....
så tills den äro fylld, får kidsen bada av sig i denna mindre pool, men de tyckte att den var jättefin & bada i , tur nog!
vi vart turligt nog oxå bjudna på mat hos min kära moder & fader! tack för det!
sedan for vi & hyrde tre filmer på videoteket, som jag & killarna har kollat lite på, iallfall 1 1/2 film hann vi med innan de somnade...typ nyss...   :)   så har vi ätit lite godis & mysat....
på väg hem så stannade jag till hos en arbetskamrat, som jag var nyfiken på hennes trädgård, och guuud så fint hon hade...där ligger man i lä.....  killarna hittade lekstugan på hennes tomt, och en fotboll, så då vart det full rulle på dom!  :) medans de roade sig med lekandet, så gick vi runt & kollade blommor & plant!  det var mkt trevligt!
hon var så snäll och gav mig en jättefin perenn, som jag glömt vad den hette, men den hade jättefina vita blommor, så den satte jag ner i min rabatt på en gång!  :)  jag hade ju snott med mig några perenner som jag & mamsen grävde upp hemma hos dom oxå, så då grävde jag ner dom perennerna oxå!  snart så har jag nog så fint som jag vill ha här  hemma i trädgården...... men man kan aldrig få för mkt blommor......   :)
imornn är det kalasdags för anton, hos erik, i granvågsniporna, han längtar!
vad jag & lilleman hittar på under två timmar då, det får vi se!
kanske kommer T hem imorrn kväll oxå, om han inte blir kvar där i skogen....
gokvälls på er!

Kommentarer
Postat av: Angelica

HEEEJ! vad kul med blommor!! Själv har jag en självskötande trädgård, allt vi behöver göra är att klippa gräset...knappt det nu nr det är torrt. Försökte skriva i min blogg, men då jag skulle lägga upp det, så blev det fel....error. Bloggen har blivit så konstig tycker jag, nu när dom gjort om! Har gjort egen chokladglass med marsmallow och hackad choklad i!!TRäffade Kattis idag det var kul att se henne :o) Trevlig helg, kram!

2008-06-07 @ 18:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0