ledig tisdag!

härligt med lediga dagar tycker jag !   idag innan jag & lilleman hämtade Anton på på skolan, så åkte vi upp en sväng till Bettan & Milo,för han ville så gärna träffa dom...sagt & gjort,vi swishade upp dit!
vi kom alldeles lagom till gröt-lunchen! såklart så tog fastern skeden och ville lassa in,eller lassa in & lassa in.... kleta runt var väl vad jag gjorde...  :) men iochmed att jag är van vid småkillar som inte har varit så duktiga att käka gröt när dom var småttingar,så tyckte jag att Milo käkade hyffsat mycket! iallfall 7-8 tsk ! ( med kanske litegranna utanför.... )
men Milo den lilla fulingen, han tackade mig för gröten genom att dynga ner sig totalt,det bara rann nedför benen.....hehe, och Bettan, hon var smart hon,för hon hade ju swishat upp till Hampus för att hjälpa honom med dvd:n,så då fick jag ta reda på kalaset själv!  men det är så roligt  tycker jag, att få sköta en liten bebbe igen,jag tar alla chanser jag kan.....  :)
efter kaffe och lite småpratande för vi & hämtade Anton,som var kvar på skolan denna gången....
åkte ner till mamsen på cafeet och fikade lite mellis,kollade lite affärer åsså hem igen , för att titta till T som har legat hemma i sängen hela dagen,han har hemskt ont i halsen, och en usha-ligen hosta! hoppas inte att det är något som vi åker på hela högen...... :(
imorrn är det dags för utvecklingssamtal-som det så fint heter nuförtiden.... på min tid hette det kvartssamtal..
för båda grabbarna!  Hampus på f.m. och Anton efter skolan är slut,så jag har redadn meddelat jobbet att jag kommer att komma sent,för man vill ju gärna höra vad fröken har att säga om ens pojk!
får se om T orkar med att följa med,om han mår bättre.
imorse gjorde H & jag färdigt våra påsk-kärrings kläder!  de vart sååååå fina så!  vi skall ju åka runt lite & påska på fredagen hade jag tänkt! H har suttit och ritat fina påskkort som han ska ge till dom vi åker till,undra om folk kommer att se skillnad på att jag har påskkärrings-kläder på mig........hehe...

Kommentarer
Postat av: v

var bara skönt att skriva =) inget att ta via internet =) ha det gott.

2008-03-18 @ 23:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0