Tårarna sprutar...

ååå vad jag har suttit och gråtit glädjetårar framför tv-apparaten! i en halvtimma har jag suttit med ett stooort leende på läpparna...vilken underbar programserie ettan har börjat att visa ikväll!  " Barnmorskorna" man får följa ett gäng barnmorskor på huddinge sjukhus, kvällens program bjöd på tre underbara förlossningar,och för en sån som jag som mest av allt vill bli barnmorska när jag blir stor,var detta helt fantastiskt att få se!!!
och mina egna känslor & tankar från mina egna underbara förlossningar kom ju upp till ytan igen.... finns inte ord att beskriva hur lycklig man var när bebisarna tittade på en för den allra första gången! så man förstår ju så väl de föräldrar som var med om förlossningarna nu ikväll! .... helt amazing...  :)

idag efter jobbet åkte jag upp till pappsen & hämtade mina guldklimpar,sedan vart vi bjudna till Bettan & bebbe på fika,Betta hade bakat kanongoda hasselnötskakor!  som hon ligger i med denna bakning...det känns ju nästan som om jag har hamnat i bak-vattnet.....HAHAHAHA!  eller hur Betta?
au1 var ju även där och mina barn vart alldeles överväldiga över hans uppenbarelse!  :D
det där lät ju nästan lite ruggigt religiöst...hehe...

ikväll har killarna och jag bara myst och haft det lugnt och skönt...förutom en timma när granntjejen var här och lekte med hampus...hehe... men det är så kul att barnen har kompisar, så mig gör det absolut ingenting att det stojas och härjas i huset med jämna mellanrum.... det är ju precis så det ska vara när man har barn! liv & rörelse!
idag har jag fixat klart kussens 30-årspresent oxå! eller ja, en del utav den.... vart mkt bra! skall bli kul att se hans minspel på fredag när han ser den.....hehe..
nu skall jag hänga litte tvätt! imorrn väntar kvällsskiftet för mig!
och på fredag har jag lyxat till det och tagit en semesterdag! så jag blir ledig,fre-lör-sön! wihooo!
vi skall åka på badhuset med barnen och busa lite, Kattispattis skulle visst oxå dit med de sina,så jag hoppas att vi kommer dit samtidigt, så barnen hinner leka med varann! och så att jag kan visa Kattis alla mina nya bilringar.....hehe...
gonatt!

Kommentarer
Postat av: Fadern

Om du kollar programtablåerna på TV4 fakta så kan du få gråta nästan varje kväll om du vill,vi brukar se på amerikanska `barnmorskorna` (riskfyllda förlossningar heter det) det är från ett utbildningssjukhus för barnmorskor.

2008-03-26 @ 23:56:04
Postat av: veronica

japp, jag såg att det var du =) nu fungerar det. ha en lugn jobbkväll Kram

2008-03-27 @ 10:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0