En Händelserik Helg !

tjolahopp på er alla!
i denna helgen som vart så har vi hunnit med en hel massa grejs ska ni veta!
i går så var vi på dollars & handlade lite smått & gott, bl.a nya gardiner till Hampus rum, nya sängkläder till killarna,mera gardiner, massa gotta,ljus,lampor.... ja ni vet en massa tråk som toapapper & sånt... men det var en kul tripp!
sedan vart det en sväng upp på övergårdsdagarna för att kolla på fyrhjulingar!
på kvällssidan blev det årets 1:a grillning!  smaskens värre! vi satt & njöt i fulla drag på altanen, det syntes lång väg hur mycket grabbarna gillade det!
idag har vi haft en riktig fixar-dag! vi har hunnit med att fixa till alla rabatter, fyllt på jord & rensat,krattat klart,putsat fönstren,T har röjt ut & städat hela garaget, + att vi har ställt ut en hel del till hämtningen av grovsopor som kommer att ske till veckan.... ja, åsså har vi bakat bullar & toscakaka!  jag tycker att vi har stått i & jobbat på ganska bra om jag får säga det själv!  och framför allt så har vi haft himla skoj medans vi fixat & trixat!  :)
JA ! men just det ja!  vi har oxå beställt en splirrans ny, fin , blå FYRHJULING till killarna! jippieeeee!!  vi skall upp till ramsele & hämta den på tisdag efter Anton slutat skolan, ni kan ju gissa om dom längtar!  :D
nu till dagens absolut viktigaste händelse........... * trumvirvel*
Hampus har hux-flux lärt sig att cykla utan stödhjul!!!!!!! vad kan man säga??  världsklass!
helt plötsligt idag så sa han att han ville ta bort stödisarna, men vi prövade det för tre veckor sedan oxå, och det gick inte alls.... men han propsade på idag och sa att han visst kunde!
så vi tänkte att vi testar, så får han se hur svårt det är..... så vad gör Hampus då?
jodå, han satte sig upp på cykeln och cyklade iväg som om han aldrig hade gjort annat!  inte en vurpa gjorde han på ett par timmars cyklande!  helt amazing!
nu till kissarna. de har fått testa på att vara ute hela helgen, och det går jättebra!  de blir modigare & modigare för varje dag.... nu vågar dom sig t.o.m en bit utanför våran tomt! det kommer att gå fin-fint att göra ute.katter av dom till slut!
näääää nu ska jag gå & läsa en god bok & sova gott!  kram på er!

Kommentarer
Postat av: carina

å herregud vickan... jag blir svettig av att bara läsa om allt du gjort.

2008-05-04 @ 23:25:07
Postat av: vickan

carina: ja men du vet, jag är fortfarande ung jag....hehe...

2008-05-05 @ 05:50:58
Postat av: Angelica

Tjabba! Nej vi ska inte sälja, bara göra om lånen. Kul helg ni haft!! Och du, du blir ju snart äldre du också haha!

2008-05-05 @ 17:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0