Grattis lilla mamma!

idag är det mamsens tur att fylla år!  många grattiskramar till dig från oss alla! killarna &T var uppe där nu i kväll & grattade henne, jag har jobbat ikväll, så jag kunde inte vara med....  men mamma hade vart så gullIig & skickat med lite smaskens tårta o kakor till mig, tack för det!  blir bra att ha till lunch på jobbet imorrn!  :)
annars har jag innan jag for på jobbet idag vart på stan en kort sväng & träffat Angelica & Alfons!  det var så himla länge sedan vi sågs..... men vi har ju en massa på vart sitt håll, så det kan ju bli så ibland... men då är det desto skojigare de gånger man hinner med att ses!  :)
ikväll när jag kom hem från jobbet, så möttes jag av en väldigt fin & nyklippt Anton!  han blev så fin så!
Hampus hade vägrat att klippa sig eftersom han , som han sa: "  skulle klippa sig långt hår som en rockstjärna"  yeeehh!  hehe......  så han får väl " klippa "  sig långt hår då...... jag tycker att det är häftigt jag, att han vid en sådan ringa ålder, redan har bestämda åsikter om sin frisyr!  :)  way to go Hampus!!!
får väl se hur länge han håller fast vid att inte klippa sig.....  när han börjar att se ut som jesus eller så, kanske, kanske man måste börja med nån sorts övertalning av nåt slag....  :)
lilleman är förresten och spenderar natten med sin mommo & moffa!  han ville sova över där, så då fick han det!
killarna kommer att få en kusin till oxå! 
11/ 12 är det planerad nedkomst för T bror & hans Emma att få deras 2:a barn!  jippiiiieee!!! bra med mera barn, sånt gillar vi !  :)   grattiskramisar från oss!
nu ska jag sova & ladda för hårt arbete imorrn......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0