P-böter!

godeafton på er alla !
idag har jag vart till s-vall på en hel dag av mkt intressanta semenarium, vi var säkerligen ca 3-400 personer på folkets park, däe de hade delat in dessa semenarium i olika rum & att man gick paralellt med andra föreläsningar, väldigt proffsigt arrangerat måste jag få säga!
lunch fick vi oxå, kyckling & ris,gott!
jag tycker att jag lärde mig en hel del nyttiga saker att ta med mig tillbaka till  mitt jobb.
mindre kul var det att komma ut till bilen vi hade leasat av sollefteå kommun....för vad satt på rutan om inte en gammal hederlig p-bot!!
jodå, vi fick böter för att vi inte hade stoppat i pengar i automaten....en automat som vi inte hade sett röken av nån av oss, och sedan stod det faktiskt på en skylt där vi ställde bilen : parkering för konferens deltagare, och inte visste jag att man skulle betala parkeringsavgift som deltagare där! snålt av dom tycker jag.....
otur för oss, men vi var ovetande om detta , så nu blir sollefteå kommun 200 kr fattigare p.g.a vår okunskap....
jaja, nog om denna fadäsen......
sedan var det ju även på min lott att köra oss hela långa vägen hem.... men det gick bra, bara det att man fick lyssna på en himla massa surrande i bilen av de andra medresenärerna....hehe...
men jag slog mitt berömda dövöra till..  :)
hämtade mina älsklingar hos deras farmor, vid 19 tiden när jag kom hem, och nu har vi pussats klart och killarna sover gott i sina sängar!
gissa om jag oxå kommer att somna sött ??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0