soliga dagen! :)

idag har det vart en riktigt underbar dag må jag säga!
redan imorse när vi, jag & hampus skjutsade anton på skolan så var det hela 12 grader varmt!  helt otroligt!solen sken som aldrig förr!  och det gör en ju alltid på super humör!
efer att vi hämtat anton på skolan vid 12 så åkte vi upp till jimmy, bettan & milo, där tog vi en promenad, ungarna cyklade, bort till fadern för att visita honom lite oxå, och så att lille milo, som behövde sova, skulle få somna gott i vagnen.... det gjorde han oxå, så sen gick vi tebax till brorsan och vart bjudna på suuuuuuper god cheesecake utav lilla bettan! jag vet inte vad det är hon gör, men hon får den att smaka mkt godare än när jag gör den själv, jag tror att hon har nån sorts hemlig ingridiens i...hmm..... måste luska i det....  :)
vi hade köpt en liten sak till milo idag oxå, när vi var på leksaksaffären, dom har börjat att sälja riktigt gamla hederliga Brio leksaker, såna som de i min ålder hade som små.... vi köpte en liten trä-skallra, med en liten bjällra i, milo verkade uppskattade den , för han skakade den hela tiden, åsså skrattade han!
efter jimmy & bettan, gick jag & barnen tillbaks till pappa, för grabbarna ville leka lite med grannbarnen, så de fick dom ju såklart!
vi kom hem igen till hjälta vid 17 tiden, så det blev en heldag i staden!
vi åt mysmiddag framför tv, vi hade sååå mysigt såå!
nu så har jag skjutsat dom till deras farmor, som skall vara barnvakt i helgen när vi jobbar,
nu ska jag kolla vem som vinner talang 2008.......

Kommentarer
Postat av: Bettan

Tack så mycket för skallran, den var super och så retro! Han verkar gilla den jättemycket :D

2008-05-31 @ 01:16:03
URL: http://www.bettansbetraktelser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0