Superhjältarna-Helgums Hajar 9-1 :)

jepp, vi vann ännu en match!  gud vad kul för barnen, och ännu roligare var oxå att Anton, vårt lilla fotbollsproffs,gjorde sitt allra första hat-trick!  ja, ni som inte är insatta i fotbollens värld, så betyder det att man gör tre mål på en match! vikken kille va? han var mäkta stolt över detta kan jag säga, jag är lite ledsen att jag missade matchen, p.g.a att jag jobbade... men jag hade telefonkontakt med honom direkt efter.... så jag vart snabbt uppdaterad om hur det hade gått!  :)
anars har jag haft det lugnt på jobbet, alltid trevligt det!  :)
nu vill jag piska upp alla tjuvläsare därute!!!
jaja, jag vet att vissa inte vågar skriva deras namn och så... men det hade vart så himla kul, om flera vågat skriva ett litet avtryck....
för jag ser ju på statistiken att min blogg går tok-uppåt!  så det vore kul om man hade ett humm om vilka som kikar... sedan så är det ju faktiskt några stycken som jag med största säkerhet vet , läser min blogg, som INTE har gjort avtryck.... * snyft* why , oh, why???
jaja...nog om detta.
imorrn vankas det planeringsdag för jobbet igen, vi ska va på hallstaberget som förra gången, det blir bra det!
jag minns hur det var efter den förra planeringsdagen....man hade ätit så mkt däruppe på berget att jag inte orkade käka middag hemma ens...  !  :)
sedan på kvällen är det dags för cirkus!
Brazil Jack är i stan, och jag ska gå med kidsen, som de längtar.... dom minns förra gången hur kul vi hade där!
men det blir en sen kväll, den börjar kl 19 och slutar vid halv tio!   sedan skulle Hampus få sussa hos mormor & morfar, jag är ledig på onsdagen, så Anton skall få vara ledig från skolan oxå, eftersom det blir så himla sent....
så han & jag ska mysa bara vi två på onsdag morgonen!
sedan på onsdag fyller min farmor 75 år , så då skall vi fara & fira henne oxå! trevligt !
jag har nyss suttit & pysslat ihop ett fint kort till henne,hoppas hon tycker om det...
nu ska jag läsa.. (  ovanligt va? :) )

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Va kul det måste vara för barnen att ha en mamma som är så intresserad och engagerad i deras sportande :) Jag önskar att jag kanske var lite mer åt det hållet, men nej. Inte det!
Ha det!

2008-05-20 @ 22:24:12
Postat av: vickan

hehe... vi ahr ju alla våra intressen... mitt är att jag är tok-intresserad av fotboll & sport i största allmänhet...du har ju ditt bilintresse!
:)
ja, åsså barnafödande-intresset....hehe!
kram på dig!

2008-05-21 @ 10:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0