Mord i sinnet....

..ja, ni vet tv-serien, det var start för den ikväll, och jag trodde att kanske, kanske, kommer barnen att ha somnat när jag kommit hem från jobbet ikväll, så att jag kanske , kanske kunde se det....men icke!  :)
T kom ut typ en tio minuter efter att jag kommit hem: Hampus hörde att du kom hem....... 
 :)  så det var bara att traska in till lilla bubbas och kramas lite tills han somnade, vilket gick ganska snabbt, men nu orkar jag inte kolla klart på tv....jag ska skriva lite nu, sedan kommer jag att störta i säng på en gång...känner mig lite halvtrött...
ja, jag kunde förresten ha vart ihjälskrämd ..... igår morse när jag klev upp vid halv sex, kollade jag mailen som vanligt,halvtrött så där...... hade fått ett mail från Bettan som jag snabbt öppnade upp, det var en massa bilder på barn,fiskar & annat trevligt, sedan helt utan förvarning dyker ett hemskt spöke/ monster upp i rutan & gallskriker åt mig!!!!  jag fick hjärtat i halsgropen!!!  men jag kan allvarligt säga att jag har aldrig någonsin blivit så pigg så snabbt på morgonen!  :)  mkt skoj var det efteråt iallfall!'
idag ägnar jag en liten tanke till min vän V, som det är 7 år sedan deras dotter togs ifrån jordelivet.....tänker på er.
ingen människa skall någonsin behöva gå igenom något sådant....
dom ska flytta hem till sollefteå igen oxå!  det känns väldigt roligt!  kanske kommer vi att börja träffas lite mera än vi gjort de senaste åren.... hoppas!  :)
nu hägrar sängen!
många gosiga kramar till alla som vill ha en!

Kommentarer
Postat av: Bettan

Eftersom vi pratat om just sånna mail för inte allt för längesedan tänkte jag att du skulle vara lite förberedd :D

2008-09-14 @ 22:26:43
URL: http://www.bettansbetraktelser.se
Postat av: v

oki, bra att veta. Tack. Jag gick bara in på design :) något med blommor tror jag. Det skulle finnas mer design mallar. De som finns e ganska tråkiga.

2008-09-15 @ 10:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0