pizza & filmkväll!

tjoppalalla!
igår var vi Milo vakt, det gick som vanligt som en dans!  han skötte sig hela tiden..  :)
idag har jag jobbat & barnen har varit hos min mor & far, det blev inte nåt jimmy & bettan för dom, det blev mormor & morfar istället!
dom hade hur som haver haft det superkul hos dom, hade hade lekt & gjort annat skoj, mest hela dagen!
vid fyra for jag & hämtade dom, åsså drog vi på pizzerian & smaskade pizza!
sen vart det en sväng till min moster, min kusin Mange från östersund var hemma i helgen, så då passar man på att hälsa på honom!  åsså fyllde min moster år oxå, så vi fick oss lite tårta! gott gott!
nu har vi hyrt filmer på videoteket, så  när Anton kommer hem från grannen ska vi slå på en av dom, tror nog att det blir en klassiker som vi hyrde....  E.T......  jag minns själv vilken kanon film man tyckte, och fortfarande tycker, att den är!  hoppas att mina barn kommer att uppskatta den lika mkt som jag gör.....  :)
imorrn jobbar jag heeeeela dagen & kvällen...sedan är man ganska så mör på kvällen när man kommer hemöver!
nu ska jag & hampsu fortsätta att kladda med lera!
goderafton & sov gott!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Åh, ET! Den var det länge sen man såg men om jag inte minns fel så var den riktigt bra! Själv ska vi se Karate Kid och Hajen nån gång framöver. B har aldrig nånsin sett nån av dessa klassiker! Snudd på skandal.



Jag laddade förresten hem en kungrulle häromdagen också. Åsa-Nisse på hal is. Måste ses snart!

2008-09-13 @ 19:44:57
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se
Postat av: veronica

tack! ja, jag såg härom dagen kortet med dikten du skrev, jag har kvar sånt där i skåpet, jag gråter varje gång jag läser det =)

Ja, de ska ju inte köpa huset. De får inget lån och det finns tydligen bet. anmärkningar som de lovade så dyrt att det inte fanns... så från 1 nov står vi med dubbelt boende. Vi flyttar under november ska tapetsera och måla oxå, det måste göras. Men i allt elände så känns det ganska bra, Thias känner några i klassen han går i och Hannah anpassar sig nog hon med. Sedan ska det bli skönt med hus igen, det är inte förrän nu i efterhand som man saknar det =) kram

2008-09-14 @ 17:08:25
URL: http://veronta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0