skitmallar!

ååååååh vad jag blir tokig på dessa kodmallar & stilmallar & färgkoder och hela tjottaballongen som har med blogg design att göra!!!!
idag innan jobbet så tänkte jag att jag skulle greja till bloggen precis som jag vill ha den....men gick det bra då? NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! det blev bara tok av alltihopa!  nu frågar jag min bror snällt & rart... kan du masa dig hit nångång och lära mig ordentligt hur man grejsar med detta?? det vore så himla kul att kunna fixa & dona med bloggens utseende, än att bara välja färdiga stilmallar som jag gjort hittills!  jaja, jag vet, nu kommer flera av er säga att "  meeeen det är ju såååå himla enkelt!  "  ja, för er ja, men inte för mig, en som har noll koll på datorer, nästan iallfall!  :)  ni förstår, att ända tills för bara ett år sedan så hade vi ju faktiskt inget internet alls..... hehe...svårt att tro nu kan jag säga!! hur klarade vi oss igentligen- haha!
idag har Anton haft skoljoggen- jag minns att jag tyckte att det var en favorit ! eftersom jag var en sportnörd.. alla andra tog sig friheten att skolka då...men inte jag inte!  jag sprang som om det brann i rumpan!  :)
Anton hade tyckt det var kul, han hade fått en himmelens många poäng !  ( dom får visst poäng nuförtiden, det fick inte vi...)
sedan kom han hem med en lapp från scouterna!  va? vikken grej !  alla barn som gick 1-5 :an fick prova på att " scouta" får se om han vill testa det !  :)  verkar kul!
Hampus har haft sin 8:e gång på simskolan, nästa veckan är sista veckan.... sedan kanske han ska börja i gympa! vi får se vad han vill....  :)
det är så kul att ungarna gillar att sporta & greja på !
idag innan jobbet så for jag på stan & fixade diverse födelsedagspresenter!  till helgen har vi Adelia, tisdag fyller grannen 35, torsdag fyller lill-oskar 2år, sedan fyller Liam 9 år på fredag! puh!  mkt kalasande...det är bra det!  :)
nu ska jag kolla på inspelade " Heroes" !
tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Tjopp! Jodå, visst kan jag komma och visa lite trix. Däremot bör man ha lite basic kunskaper i CSS och HTML för att kunna dona utan problem. Men det kanske går bra ändå. Dom där css-mallarna på blogg.se är rätt enkla att förstå sig på.

2008-09-18 @ 22:08:51
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se
Postat av: Jimmy

hmm...ojdå, det blev två likadana inlägg. Du kan ju radera ett av dom :)

2008-09-18 @ 22:09:37
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se
Postat av: systeryster

ååå så fiiint seru! :) jag är ledig i helgen, vi kan ju höras, ( som vanligt .. ) hehe..

2008-09-18 @ 23:22:18
Postat av: fadern

Den här var väl grön o fin va?

2008-09-18 @ 23:40:18
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-18 @ 23:42:47
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0