Äntligen fredag!

Underbart..... nu är det helg!
jobbade till 16 idag, gissa om jag var nöjd när jag fick gå hem...   :)
igår efter jobbet, när jag hämtade barnen på fritids kl 16, for vi & hämtade fikakorgen hemma, fyllde den med kall korv, köttbullar, festisar & lite digestivekex, detta fick bli vår middag igår, för vi for ner på Risön på en gång!  vi hade jättemysigt där jag & killarna.... de var så nöjda med att det var varmt igen, så de fick bada!
vi va där nästan tills det stängde.... det var supermysigt att äta middag där oxå på filten...  :)  även om middagen igår bestod av ovanstående .... men ibland får man fuska till det lite med maten tycker jag... speciellt om det är kanonbadväder!!

ikväll har vi haft min mor & far & Milo här på besök!
Milo fick bada lite i badbaljan , som han inte alls ville kliva upp ur...   :)  de var här tills det var dax för Milo att åka hem & sussa!  härlig stund med familjen....  :) 
Nu ska snart killarna gå & sova, det har blvit några riktigt tiiiidiga mornar för dom den här veckan.. så jag märker att de är lite halvtrötta nu....  :)
men imorrn har jag sagt att de får sova hur länge de vill.....   det behöver dom!
sedan om det är finväder, blir det Risön igen, och ev. på kvällskvisten en tripp upp på Multråberget... om vi orkar...  :)
efter killarna somnat ikväll, blir det ett par avsnit Twin Peaks...  :)  har fått resterande boxarna av brodern!  så nu blir det att titta Twin Peaks!!
Puss & trevlig helg på er! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0