Lördag!

Hejsan på er!
idag har jag jobbat, så jag missade tyvärr grabbarnas matcher på cupen idag... men jag fick ständiga rapporter via sms av min pappa.. Anton spelade först- tyvärr förlust... men de hade vart jätteduktiga! Sedan var det dax för Hampus lag att spela, de vann sin 1:a match! så de fick spela semifinal!  tyvärr mot de " stora" killarna .. så det blev förlust för dom oxå! men vad gör väl det? de var hur nöjda som helst iallafall!

Nu ikväll har vi övernattningsgäster här!
barnens kompisar Erik & Axel skall sova här inatt! så nu är det full speed här hemma!! för grannbarnen är oxå här... åtgången av godis & chips är stor kan jag säga....  :)
men det är så härligt att de har kul tillsammans..   :)
vi har delat upp sovplatser här hemma nu... hihi!  Anton & hans kompis ska sova i min & thomas säng... Hampus & Axel ska sova i våningssängen...jag & Thomas ska sova i varsin del av hörnsoffan!  det blir superbra det!!  :)

men imorrn bitti blir det Thomas som får full rulle med frukost & dyligt.... för jag sticker på jobbet vid 6:30 jag....   :)  vi får se hur natten går först nu....  kan bli intressant.....   :)

Imorrn jobbar jag heldag, 6:45-21:15... känns som om det kommer att bli en lååång dag.... men det är så roligt att jobba nuförtiden så det blir nog lugnt det.... tänk vad mkt det kan göra att ha bra arbetskompisar....

Nu ska jag kolla till kidsen som är ute & leker för fulla muggar! snart dax för mys i soffan & sagoläsning!
kram på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0