Urkult !

Ååååh sikken härlig dag vi har haft!
Hampus, jag, mamma, Broder m familj, åkte upp till Näsåker & Urkult idag, Anton ville hellre vara med kompis...  :)
även fast det regnade mest hela tiden, var det så himla mysigt där!  trivdes som fisken i vattnet om man säger  som så....
först gick vi & kollade stånden & tälten där det såldes grejor, jag hittade det jag var ute efter..d.v.s  en väska, byxor, & en skjorta, samt 2 st sjalar.... allt i min stil !!!   :)   hippiestuket alltså...   :)
det fanns huuuur mkt kläder som helst där som jag skulle vilja haft...men eftersom jag inte har obegränsat med kosing, så tycker jag nog att det räckte gott & väl med det som jag handlade!   :) 
Hampus tyckte att det var jättekul däruppe, och han tyckte att alla hade sååå fina kläder.... hihi !
min mor vart så förtjust i att vara där, så hon tyckte att vi ska tälta däruppe nästa år med barnen....  det tyckte Hampus var en bra ide oxå... så det får nog bli det nästa år!!   :)
efter allt shoppande, gick vi ner till Nämforsen, där det släpptes på himmelens mkt vatten alltså!
guud vilken plats....  helt fantastiskt !  man kände verkligen ett totalt lugn i kroppen av att vara där....  dit ska vi fara flera gånger nu i sommar hade jag tänkt...  är ju jättefina badplatser där oxå för barnen!
vi travade runt därnere bland vattenmassorna & njöt!
sedan vid 5 tiden for vi hemöver igen!
Ikväll har jag kokat en svampsoppa på champinjoner & kantareller & lök... den blev supergod!!  eftersom det bara är jag i huset som käkar svampsoppa, har jag lovat brodern att han ska få en slurk av den oxå!
nä nu ska jag ta & lägga kilalrna.....  på måndag är det ju dax för dom att stiga upp redan kl 6.... hur nu det ska gå till när dom har sovit till 11 hela sommarn.....  :)   men det lär nog gå bra, de är så duktiga våra älsklingar!!
godnatt vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0