Idol,Birsta,Handboll & Jobb!

Good evening friends!!

Nu sitter jag här..kom hem från jobbet för några timmar sedan, nu har jag gjort min heldag..skööönt!  tur man har snälla arbetskamrater som tycker synd om en & skickar hem en tidigare...  jag har haft såååå himla ont i min rygg idag, det var säkert över 1 år sedan jag hade så här ont... har inte kunnat gå upprätt alls idag nästan...sett ut som värsta puckeryggen.. typ Quasimodo...   :)

Jag anar att Birsta besöket har lite att göra med det onda... vi gick ju himmelens mkt igår... mkt tvära svängar & rörelser... inte bra för mig... och så bar vi julklappar så det stod härliga till!  :)

det var faktiskt hyffsat lugnt  där igår... massa folk, såklart... men inget man stördes så värst utav..

vi hittade nästan precis allt vi skulle !  både presenter till Hampus, Elias, Tindra.. julklappar till alla barn.. kalas-grejor till Hampus kalas den 27:e...för hans skolkompisar !, och saker till korgarna som fröknarna skall få av allla skolbarn i Förskoleklassen & 2:an !  hela shoppingen flöt på finemangs !

fast det blev julklappar till grabbarna för ett par tusen mera än vad vi hade tänkt...   :)

Igår var det ju Idol-finalen.... och att min lilla favvo-Erik vann !!!  lovely!  han var som vanligt heeeelt amazing!!!!  sikken röst i en sån liten kropp....

Imorrn skall jag & Anton till Ramvik på handbollscup!  skall bli himla skoj !  vi far redan vid 8 tiden.. sedan är vi hemma efter kl 15...  rätt soft ändå...   :)

på kvällen imorrn skall vi klä vår gran har jag lovat killarna!  vi måste bara få tag i en ny julgransbelysning insåg jag .... den vi hade i fjol pajade ju då kom jag på nu...  Thomas får köpa en ny imorrn på nån mack eller nåt...  borde ju finnas lite överallt....

Nä nu måste jag sova om jag skall orka upp imorrnbitti....

Pösss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0