Lucia på skolan!

Hejsan vänner!

Nu ligger jag här i soffan , halvt handikappad... har sedan i helgen haft en jävulska värk i höjd med revbenen/skuldrorna/bröstbenet.. alltså bak i ryggen.. det har inte blivit bättre kan jag meddela..
kommer att vara hemma från jobbet även imorgon.. men nu verkar det som om jag skall få en sjukgymnast som ska kolla vad det kan vara, bra det.
tror att det rör sig om en sträckning eller inflammation.. och då är det ju bara vila som gäller...inget att göra något åt... trist som faaan iallfall...
har fått avbeställa min klipptid idag oxå bara för den här jävla ryggen... tro ni jag är nå less eller?
Nog klagat från mig. det finns dom som har det värre....

fördelen är väl att jag kan ligga som en pasha vid tvn & datorn..   :)

Ja, iallfall så var jag på barnens lussefirande på skolan igårkväll !
Åh vad fina alla barnen är alltså  !
Det började med att jag fick hälsa alla 100 föräldrar som var där, välkomna, sedan skred hela lucatåget med alla barnen från förskoleklass till 3:an in i matsalen & sjöng vackra sånger för oss som var där !
de var jätteduktiga!
Antons klass hade gjort som ett julspel- han & en annan klasskompis sjöng solosång !  gissa om jag blev förvånad?  :)   modiga barn har man !  :)
Hampus var lite blyg och ville inte gå i luciatåget..men han satt med dom i matsalen & sjöng alla sånger iallfall !

efter barnen sjungit klart var det dax för fika- i år bestämde vi att vi skulle ha piknik..alla fick själva ta med det de ville fika, sedan satte vi oss ner lite överrallt i skolan & fikade & hade trevligt!
vi satte oss i Hampus klassrum, jag & killarna , åsså var ju mina föräldrar där oxå & kollade på barnen . det var faktiskt många mor & far föräldrar där & kollade ! kul !
sedan var det dax för städning...  ställa tillbaks alla bord & stolar i matsalen... hade lite tur där då jag att jag var skadad.. :)  fick agera arbetsledare !  :)
fröknarna fick även julpresenterna av barnen, båda fröknarna blev väldigt rörda & glada..  :)

Ikväll skall tidningen komma & fota på Antons hockeyträning oxå!  skoj ! kanske det blir nåt reportage i framtiden då... vi får se.

Nä nu måste jag ändra liggläge här i soffan....
kram på er alla & handla inte ihjäl er på julklappar nu !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0