Underbar, Härlig & Stress-fri Julafton !!

Vilken underbar dag & kväll vi har haft härhemma i hjälta idag...  totalt lugn har rådit över oss alla här i julafton... så skönt !

Dagen startade med frukost & lite julklappsöppning...  :) kilalrna fick öppna våra första klappar.. varsitt Game Boy Advanced SP med en massa tillhörande spel & diverse saker till detta.. de vart mkt nöjda !

sedan kom deras farfar förbi med julklapp.. ett hederligt Hockeyspel !  de satt ihop det på en gång & drog igång en match på golvet, skoj !

sedan så kom ju Tomten på besök hit efter lunch... vilket ståhej det blev på killarna... för tänk att båda killarna tror fortfarande på tomten.. det tycker jag är fantastiskt !   vi hade köpt en del klappar till killarna... bl.a Ice Age 3, Santa Dogs, filmerna.  ..  starwars-svärd... Wii-spel... böcker till Anton, knäskydd till handbollen... Byggsatser till Hampus.. bil-hopp... Hot Weels bilar som man kan färga om i vatten...radiostyrda minibilar...pennor... ja, lite olika saker helt enkelt!  och vi tror nog att de vart nöjda,  :)

sedan har vi myst, spelat spel, ätit .. allting omvartannat under hela dagen..  :)

vid 4 kom min mor förbi & käkade med oss, mkt trevligt!  <3

som sagt så har dagen vart lugn & skön...

grabbarna har varit vänner hela dagen, och de har alldeles nyss somnat...  :)  på juldagen !

Imorrn ska vi nog på hemvändar matchen på nipvallen... sedan på lördag far vi till S-vall & låter barnen shoppa lite på Toys r Us för sina julklappspengar.. åsså ska vi hälsa på T mor & några syskon..

Kramen till er alla !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0