Kalas,övernattning,&oscarsgala!

Hallåå!
igår var det dax för Anton att ha sitt kalas på badhuset med sina grabbar!  :)
det blev superlyckat!
och Anton fick hur mkt presenter som helst.... stora lego-skepp,experiment av olika slag,mera lego,presentkort på sportringen,innebandybollar,tv-spel.... en hel drös med bra saker!
grabbarna var så himla duktiga, bytte om helt själva inne på killarnas utan ett endaste litet missöde... jag hade ju tagit med min mor, som hjälp att kolla till alla grabbar i badet..men det behövdes inte alls visade det sig, de var vänner & hade skitskoj alla 3 timmar!
jag hade tagit med en tårta & lite kex & dricka, åsså bjöd min mor alla killarna på varsin glass oxå, så lyckan var total!  :)
Så himla kul att ordna nåt sånt här, när allt blev så himla bra alltså!

efter badkalaset skulle Erik hänga med grabbarna hem hit & leka lite under dagen...men han blev kvar tills i dag!  :)
han & Anton tisslade & tasslade under dagen tills Erik & Anton kom vid 18 tiden & frågade om inte Erik kunde få sova över... hihi!  Anton var det 1:a gången en kompis sover över, så det var stooort!
jag ringde hans mor & vi surrade på lite, och det var helt OK att han skulle sova här!
även denna övernattning har gått fantastiskt bra, Anton  & Erik sov inne i grabbarnas sovrum & Hampus fick susssa med oss i stora sängen, det var han ju supernöjd med! :)
så igårkväll dukade vi upp en riktig fest & tände myspysljusen & burrade upp oss i soffan alla grabbarna & jag & kollade mellofesten!  våra favvisar gick vidare!  EMD-wohoooo!!
efter detta slocknade killaran som små ljus.... och sov gott tills imorse kl 8, då kom de tassande in till mig & väckte mig...  :)  Anton sa att de hade legat & pratat & så ett tag innan de steg upp...  så gulligt!

idag har vi haft innebandymatcher...  1:a matchen spelade vi 5-5, 2:a matchen vann vi med 6-2 !  barnen var as-bra idag!
nu sover killarna gott... har vart fullt upp med lek & bus i helgen...  :)
jag känner mig lite halvmör oxå... men på ett bra sätt!
nu ska jag rensa upp lite i Antons rum, sedan sussa...imorrn är det kvällen på jobbet...
puss!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Hallå!

Vilken festfixare du är !! Ungarna måste ha blivit helnöjda, verkligen :) Sonny såg Anton i tidningen, och sa: är inte det där de där buspojkarna? (ha ha)

Här tar vi just igen oss efter magsjukan, och försöker räta upp läget igen :) Måndag 23 blir det fika hos Bettan, då ska jag besikta bilen, så det blir en efterjobbetsväng! Ha det bra så hörs vi !

2009-02-22 @ 23:09:34
Postat av: VildaBarnensMamma

hehe... ja de är ju ena riktiga buspöjkar! :)

aha, du ska till Betta idag du.. tråkigt, då träffs vi inte.. men vi ses väl nån gång framöver! :)

hoppas kräksjukan är uppordnad & borta!

kram på er!

2009-02-23 @ 11:14:16
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0