Skrilledagen!

Idag har jag & Hampus vart hemma vid, men nu så verkar han vara helt återställd från kräksjukan som har hälsat på här....
efter att T slutat jobbet så for vi på den sedvanliga skridskoturen vi har på torsdagar! grabbarna hade som vanligt jättekul, de har blivit så duktiga på att åka så det är inte klokt!
till hösten blir det skridsko/hockeyskola tror vi! :)
jag är fortfarande lika dålig på att åka som jag var för några månader sedan.....

sedan for vi & hälsade ´på Jörgen & Bea en sväng, hon fick låna lite isfolket böcker utav mig, & jag fick låna några  böcker av henne!  :)
gott fika & härligt sällskap fick vi utav dem!
när klockan började närma sig halv åtta, åkte vi hemöver!
nu sussar killarna gott som tusan i sina sängar!

Thomas har inhandlat en värsting trimmer idag oxå!
men jag tror inte att hampus har bestämt sig riktigt ännu hur han skall göra med sitt hår.... han sa i bilen nu att han ville klippa lockigt hår.."  som han i BWO"  hehe....  vi försökte förklara att det går inte att klippa lockigt hår... men han ville inte lyssna på det örat....   :)

har nyss suttit & kollat på spelschemat inför söndagens Cup i handbollen som vi ska till H-sand på, jag & Anton.
hans lag ska spela 3 matcher under dagen, en kl 10 en kl 12 & en kl 15..... lång väntan däremellan.... men förra cupen vi var på så flög tiden iväg, killarna hade så superkul hela dagen då oxå, så det lär nog gå bra den här gången oxå!
kanske kan jag & Anton hinna med en repa på city oxå...kan tåla att tänkas på...  :) 
det verkar som om Hampus inte ville hänga med oss, utan han ville hellre sova hos mormor & morfar & leka med dom hela dagen! så han ska nog få göra det ...  förstår om han inte tycker det är kul att vara med hela dagen utan att få spela.... han kommer att ha det så himla kul hos mommo & Moffa han!  :)

nu ska jag sova, jobb imorrn, sedan är det helg!
pusspuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0