Niphälsan-Rygghälsa?

Hallihallå!
nu är det en dryg timma tills jag ska på mitt första besök hos ryggis-människan på niphälsan!
så nu ska det dras igång ännu en gång av petande,undersökande,inspekterande av min komplexa rygg....
jag tycker det är så himla bra, hoppas att denna person jag ska till vet mer än de 100 tidigare jag har vart till!  :)
jag har stora förhoppningar att detta inte ska rinna ut i sanden med orden min doktor sa till mig förut" du får leva med att äta mediciner.. "  jag har några gånger tidigare när jag blivit erbjuden sjukskrivning, sagt blankt NEJ!  jag pallar inte med att gå hemma & dra benen efter mig, men om jag blir erbjuden en sjukskrivning denna gången, tänker jag tacka ja, dels för att jag inser ju att det går inte att arbeta med det jobb jag har nu, med en sån ryggskada som jag har, sedan om det innebär att om jag är sjukskriven en tid, så kan jag ÄNTLIGEN få komma till Rygginstitutet i S-vall, och där tror jag att jag skulle kunna lära mig många bra tips med hur jag ska bete mig med min rygg...
eftersom jag jobbar heltid, så får man inte komma dit.... inte ens i förebyggande syfte som det kommer att vara för mig... dåligt kan jag tycka, eftersom jag vill ju jobba! och får jag ingen hjälp så kommer min kropp att kapsejsa... visst hjälper mediciner, men så j-vla kul är det inte att stoppa i sig smärtstillande varenda dag i åratal. men vad ska man göra?  det är ju det enda som hjälper mig att klara av vardagen som en normal självgående människa!
nog tjatat från mig...   :)

idag ska vi få semlor på jobbet oxå!  smaskens!!  :)
jag jobbar kvällen idag, känns väl bra.
imorrn ska vi åka skriller med barnen & Jörgen, sedan efteråt ska vi med Ewa & Robin & spela lite innebandy, som vi gjorde för några veckor sedan!  ska bli himla kul!
många kramar till er snälla goa rara människor!
Nu måste jag fara, ska fara med en massa returkartonger till pappersinsamlingen först innan jag ska på Niphälsan!
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0