Skriller & Biskvier!

Tjopp!
idag har jag & barnen vart på nipvallen & åkt skridskor med Thomas bror, Jörgen.
jisses vad vi hade trevligt må jag säga!  :)
barnen var på ett strålande humör( nästan) hela tiden, Ja, Anton han hittade sina " skrill-kompisar" på en gång han, så jag & Jörgen åkte runt & busades med Hampus, men eftersom jag inte är den starkast lysande stjärnan på skridskohimmelen, så valsade jag mest runt som en toka !
men Jörgen lärde mig iallfall att plogstoppa!  det ni.....    :)

sedan var det dax att åka hem & fortsätta med våra Biskvier som vi började med att baka innan vi åkte till ishallen, jag har ju börjat att baka lite smått till Antons 8-årsdag i februari!
tänk att grabben snart är 8 år.....otroligt!
Biskvierna blev kanonbra! grabbarna provsmakade en var, och sa att de var de godaste kakor jag hade gjort!  ( det säger dom i.o.f. om alla kakor jag gör....  )  men det var ju ett gott betyg!  :)

imorrn är det dax att gå på  min jobbarhelg.. känns väl sådär måste jag säga.... vet inte vad det är, men jag känner mig allmänt piss-less på det mesta faktiskt......trött & allmänt hängig kan man väl sammanfatta det som...
men, men  jag är väldigt glad över att ha ett arbete att gå till i dessa tider, så man ska inte klaga..... bara liiiiiiite!  :)

nu är det " Criminal Minds" som skall kollas på, Luke Perry skulle visst vara gästskådis... ni vet, Dylan i  gamla hederliga " Beverly Hills" skall bli skoj & se han igen.... såååå kär som man var i honom på den tiden-.... :)
puss & gonatt!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Haha! Ja, jäklar vad gammal han har blivit herr Perry!

2009-01-22 @ 21:23:19
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se
Postat av: Anonym

...men snygg iallfall!!

ska ru va med i " The muppets" ? :)

2009-01-22 @ 22:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0