Superduper dag!

hallojsan hoppsan!
idag har jag vart & shoppat på dollarstore med Hampus, mamma & pappa!
som vanligt hittade jag en hel del... bl.a nya tak amplar,gröna & fina!  lite ljus,strumpor i massor till barnen...ja, en massa smått & gott!
efter den lilla k-fors resan for vi på ica & stooooor handlade.... alltid lika kul :)
väl hemkommen till hjälta var det fullt hus med barn!  :)  Anton & Robin satt & spelade shack!  de såg ut som 2 små farbröder....   :)
sedan kom Jessica & åkte pulka med Hampus, full fart alltså!
jag har omplanterat mina blommor idag, så  fina blev dom! satt några skott som jag fått oxå, de blev superbra i hängamplarna som jag köpte!
ikväll har jag gjort en miljon köttbullar oxå...nästan iallfalll!  :)  många blev det.... Hampus godkände dom genom att norpa 2 st....  :)
ikväll hade Anton 1:a innebandyträningen på valla efter jul oxå.... Thomas är ju en av tränarna, och han sa att det hade vart rekord många ban idag,26 !  st glada innebandysugna barn! mkt bra för tillväxten för sollefteå IBK !
och jag blev rejält överraskad när T kom hem med en påse till mig, från Antons kompis Robins mamma..... jag tittade i den & där låg en sååå himla fin virkad sjal, som hon hade gjort till mig!  supersnälla Ewa.....   :) den kommer jag att använda redan imorn bitti när jag skjutsar Anton på skolan!
och vet ni vad? nu har jag beställt klipp-tid!  på måndag 16:30 ryker mitt hår!  :)
nu ska jag hänga tvätt-plocka disken, sedan läsa min fantastiska bok: " Låt den rätte komma in"  av John Ajvide Lindqvist- har ni inte läst den måste ni läsa den!!!!!!
puss & gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0