So long, My friends.... :)

Godernatten på er vänner!
Imorrn bär det iväg till El Stockholmo...Lovely!!!!!   :D
ska bli så himmelens roligt.. vi ska stanna från fre- tisdag kväll, så vi lär nog hinna med allt skoj vi tänkt hitta på!
Bl.a Grönan, Skansen, Naturhistoriska Museet, Cosmonova, Aqvaria, Livrustkammaren,Junibacken....åsså ska vi åka lite båtar ut med Djurgården....  härligt!
vi ska starta imorrn f.m. vid 9-10, har räknat med att vara framme tills 16 tiden, då ska vi till Klingan & hämta nycklar till lägenheten vi ska övernatta i under vår stockholmsvistelse!  :)
Så nu blir det inget bloggande på dessa dagar....   :) eller kanske nåt litet inlägg om vi går förbi nåt internetcafe...  :)
det blir mkt roliga bilder att lägga in när vi kommer hem istället!

Idag annars så vart det bad IGEN !  :)
man kan ju inte klaga på vädret iallfall under semestern... det har inte vart en enda dag med mulet sedan min 1:a ledigdag!
Vi var på Faxängen från 12-18....  :)  vi åkte dit med Antons kompis Erik & hans mamma & lillebror, väl där framme, så var även Albin m. familj där, Alfred, Elias, Oskar var oxå där med sin mormor... Sedan kom oxå Stefan & Noak dit & va med oss!  så vi var ett stort härligt gäng som var tillsammans på badet!  sååå himla kul har vi haft idag alltså!  :)
Även min gulliga kusin Natta+kompis badade & härjade på med oss!  :)  min faster satt bara & myste i solstolen hon....  :)
vi fick besök av min mor som kom förbi oxå, sedan hon slutat sitt jobb i Långsele...  trevligt!!

Nu ikväll har jag packat stora resväskan full med kläder & handdukar & annat vi ska ha med oss... men nu så är jag klar!
ska bara sussa & sedan imorrn bitti så drar vi!

just det!  har köpt en ny bok jag ska börja på oxå!  verkar kanonintressant.... Marilyn Mansons självbiografi!  han är så himla skum, så det ska bli intressant att se hur han hade det när han växte upp .....

Nu säger jag godnatt & på återseende!!
Kraaaaaaaaaaam!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas ni får en härlig semester det behöver ni efter ett år av jobb och slit.njut av ledigheten ha kul och mys med era härliga grabbar

2009-07-03 @ 08:50:54
Postat av: Fadern

Välkommen tillbaka till skogen och tryggheten :)

2009-07-07 @ 22:47:33
Postat av: AnnaKarin

Välkommen hem! Jag ser på FB bilderna att ni haft det bra :)

Vi har varit på vår årliga västerås sväng och roat oss, och det var som vanligt helbra!!

2009-07-08 @ 00:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0