1:a Semesterdagen avklarad!

Godafton på er!
Idag har den första semesterdagen avverkats!
på förmiddagen gjorde vi inte så mycket.... jag & grabbarna har badat i poolen, solat i studsmattan  :)  och bara tagit det lugnt & skönt!
Vi har besiktigat vår "gamla" bil, Och den gick igenom utan minsta lilla anmärkning!  helt fantastiskt!  :)

Vid fyra tiden åkte vi en sväng upp till min faster, hälsade på lite... sedan for vi vidare till min mamma & pappa, där vi skulle äta middag med dom!  pappa hade gjort en supergod pytt-i-panna, med lite av varje i... fläskfile,bacon,kotletter,bratwurst.... och så åt vi kinaris till det!  jättegott var det verkligen!
efter middagen tog jag & grabbarna med min mor & far på en cykeltur ner på Risön!  det var så himla skönt att cykla!
jag ahde tur som fick låna min brors cykel..tacktack!  grabbarna har ju cyklar hos min mor & far, så de kan alltid cykla när vi är där!
Vi bikade ner till det lilla strand-fiket som 2 flickor har öppnat, de har specialiserat sig på milkshake... de hade nog ett 20-30 tal olika smaker!  billiga & jättegoda!  det var supermysigt att sitta därute & sippa på en god shake!
vi köpte varsin..grabbarna tog Gräddkola, och jag tog Choklad!  dit komemr vi att åka flera gånger kan jag säga!
de har öppettider, Sön-Fredag, 19-23, kanontider!
Milksjakerna kostade 25 riksdaler!  sedan fanns det andra sorter för 30 kr oxå, de sålde även kaffe, The, äppelpajer, kladdkakor... mm.mm.... ta en sväng dit om ni inte varit där!

Imorrn har vi inte heller nåt inplanerat... Hampus får hit en kompis vid 11 tiden, men annars tar vi det bara luuuugnt!  :)

Nu ska jag se om killarna vill sova, så jag  får kolla på filmen: Wallander-Skulden !
Kramen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0