Infodag på Skolan!

Hejsan hoppsan fallerallera!!  :)
Idag har tiden bara sådär tjopp- flygit sin kos!!  :)

dagen började imorse med att kl 9:30 skulle vi vara tillsammans med Hampus på skolan, för att få träffa klassen & fröken som han kommer att gå i till hösten!  jag kan fortfarande inte fatta att han ska börja SKOLAN !!!!!   shit shit!!
snart har vi 2 skolbarn.....   :)
Eftersom det är samma fröken som Anton hade i Förskoleklassen, så visste vi ju att hon är kanonbra!
sedan berättade hon att denna klass kommer att bli den största någonsin....  Antons klass var den största på den tiden--- dom var 18 st. Nu kommer klassen att vara 22 barn stor!   hoppas bara att fröken får lite hjälp från början , annars kan det bli jobbigt kan jag tänka mig.....  jag minns ju hur det var med Antons klass....  och nu kommer dom att vara 4 st till....   :)  men det blir nog finfint det!
efter lite info i klassrummet, fick barnen spela spel & bygga pussel, medans vi mammor & pappor fick gå till ett annat rum för att fylla i alla dessa papper med alla telenr..osv.......
sedan avr det dax för barnen att få lunch, vi fick kaffe & mackor!
efter lunch var det dax för besök på fritidset, det gick ju hur bra som helst det oxå!
Så nu är det bestämt tider för inskolning och allt annat!
på måndag nästa vecka kommer Hampus att gå sin allra sista dag på dagis.... sedan på tisdag börjar hans fritids-vistelse !   han längtar som en tok kan jag säga!  han har liksom aldrig vart så förtjust i att gå på dagis.... han har ju velat börja i skolan sedan Anton gjorde det förra året.....  :)

Nu har jag nyss kommit hem från kvällspasset på jobbet.... känner mig mör, så nu ska jag sussa, sedan är jag ledig i 3 hela dagar!  wihoooo....men det kunde gärna ha fått vara flera lediga dagar.......   :)

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Jasså Hampus börjar oxå till veckan. Skönt Albin kommer ha inskolning tis em sen kommer han gå första heldagen på fredag nästa vecka på fritids. Sista dagen på Kotten på onsdag eftersom fritids var tvungen att vara med på skolan den dagen.

Bra då är inte Albin enda från kotten som börjar nästa vecka

2009-06-05 @ 18:50:36
URL: http://artoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0