Inskolad & klar!

Sådär ja!
Nu är Hampus inskolad & klar för att börja på fritids!
vi var med ca 20 minuter, sedan så ville han att vi skulle gå! 
de andra barnens föräldrar gick oxå, så det var duktiga/modiga barn som var där på inskolning!
när vi kom tillbaks vid halv fyra tiden, så spelade han fotboll för fullt med de " stora" barnen!  han sa att han ville vara längre....   :)   känns skönt som tusan att han trivs!!  eftersom han  aldrig vart nåt större fans av dagis, så var detta kanoners!
surrarde med fritidsfröknarna om han behövde mera inskolning, men det behövdes absolut inte!
så nu börjar han på " riktigt" , på måndag, då blir han utan Anton den veckan, eftersom han är på fotbollsskolan på risön mån-tors 10-15!  men det är nog nyttigt för både Anton & Hampus att inte vara " uppi" varann hela tiden!

Har misslyckats för 1:a & förhoppningsvis sista gången med middagen oxå! skulle göra tjockpannkaka, men det vart nåt fel längs vägen.... det blev en VÄLDIGT geggig pannkaka....   :)  så som tur var så hade jag en massa vanliga pannkakor i frysen, som fick tas fram & värmas istället!  :)  men det blev ju bra det oxå!

Nu ska jag & Hampus iväg & hämta Anton inne i staden han är hos Erik, de hade fått gå hem själva efter skolan , till  Erik.... så nu känner dom väl sig sååå stora kan jag tro!  :)

See U pussgurkor!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag såg anton gå från skolan i dag. De gick fint brevid vägen. ;-)

Tack för ditt inlägg. Blev glad. Du är ingen sur kärring eller vad du skrev. Eller kanske den tiden på dygnet då du skrev inlägget möjligen ;-)

På fredag börjar Albin på fritids. Han ville oxå vara kvar längre i dag.

Det känns skönt



kram A-K

2009-06-09 @ 19:39:38
Postat av: Bettan

Tjockpannkaka är ju jättesvårt! Jag höll på och försökte tre dagar i rad innan jag gav upp men det vart bara geggamojja :P

2009-06-09 @ 19:51:44
URL: http://www.bettansbetraktelser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0