RIP Michael Jackson.....

Läste just att Michael Jackson har avlidit idag... det skulle ha hänt nu i eftermiddag ,han verkar , av vad som jag läste, ha avlidit  av en hjärtinfarkt.
Detta känns mycket märkligt...han var bara 50 år... och man kan ju tycka lite olika om den mannen... han var ju minst sagt lite udda... men han var fantastisk på att göra musik.
Nu är han död.. men hans musik kommer nog för alltid att leva vidare!

Annars idag har vi varit i S-vall & hälsat på Thomas mamma & lillasyster, vi kom hem bara för någon timma sedn, så vi blev kvar där ett bra tag!
Vi har haft en jättehärlig dag där!
Barnen fick vara 3 1/2 timma på Drakborgen..men inte ens det räckte för dom!  de ville vara kvar längre...   :)
sedan gick vi en snabb sväng i IKANO huset, jag hittade till slut en bikini jag ville ha,  har letat länge efter en bikiniöverdel som är som ett linne, äntligen hittade jag ett jättefint! som satt som ett smäck!  :)
så nu slipper man visa magen för alla som inte vill se den...  :)   men ändå ha känslan av att ha bikini!  byxan blev en vanlig svart, med breda kanter. linnet var mkt färger, lite halvblommigt, i orange, cerise & rött ! mina färger alltså!
efter ett besök på Barnens Hus, där  grabbarna fick köpa varsitt pump-vatten-kanon, som vi även köpte till present som Hampus ska till på lördag till grabbarna Persson!
Så for vi sedan tillbaks till Thomas mamma, där åt vi middag på en restaurang i närheten av hennes lägenhet, sedan gick vi till henne & fikade & lekte i lekparkerna några timmar innan det var dax att köra hemöver... vi kom inte ifrån S-vall först klockn var 22:30!
Vi har iallfall haft en fin dag!

Fick höra idag oxå att det härjar visst nån skogsbrand här i sollefteå.... i skogen bakom berget på remsle....  kanske T får rycka ut & släcka bränder i helgen då!
tyckte att det luktade brandrök när vi kom hem nu ikväll...
Nu ska jag se om jag ska få nån sömn inatt.... puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0