Så var denna helgen slut....... :(

ush & piss & blä & ush igen! 
fasiken vad tar dessa lediga dagar vägen? jag har vart ledig fre-lör-sön, men det känns inte alls som så!  känns som om jag typ har vart ledig kanske, ja, 1 dag-max !
Kan kanske bero på att semestern närmar sig.....  Nu har jag 10 pass kvar... ush, känns långt!  2 veckor....
men jag hoppas vid gudarna att det går snabbt!  just nu är jag inte taggad att jobba kan jag säga.....  jag vet, jag skla inte klaga...ska vara glad att man har ett jobb...etc...etc.....  jaja.... men man måste faktiskt få häva ur sig ibland oxå!
är man manodepressiv som jag är, då är man så här ser ni!   :)
bara att haja läget liksom......
Den här helgen har vart så himla härlig!
idag har vi vart på Hampus träning imorse, han var jätteduktig, som vanligt,  jämarns vilka utsparkar han har börjat fått till!  :)  det är ett jättbra lag, men fina & trevliga föräldrar & gulliga barn, hela högen!  känns skoj att ha lärt känna dom alla!
Sedan har jag & killarna bara vart hemma resten av dagen, fram tills det var dax att fara & ha träningen med Antons lag, Superhjältarna kl 18, vad har vi gjort idag då annars?   jag har klippt hela gräsmattan klart, huvva vilken tid det tar!
sedan har vi rensat lite blomrabatter,handlat, gjort en tårta som Hampus ska få ha med sig på dagis imorrn & bjuda sina kompisar på, eftersom det är hans sista dag imorgon! det blev en blå gräddtårta med en massa godis på!
skönt att inte ha så mkt att göra någon dag oxå.....   :)
Imorrn är det tidig morgon som gäller för oss alla.....  5:15 står väckaren på...  sedan väcker jag resten av huset kl 5:50...jag gillar att ha en stund för mig själv på morgonkvisten...
efter dagis skall en kompis till Hampus hänga med oss hem, sedan är det uppladdning för båda killarna för de har sista matcherna innan sommaruppehållet!  hoppas att det går bra för båda lagen!
vi ska bjuda "vårat" lag på glassstrutar efter matchen är slut, som tack för en bra kämpat säsong!
Nu måste jag masa mig till kojen........  puss & kram!

Kommentarer
Postat av: AnnaKarin

Hej där!

Vi kom inte iväg på djurparken i helgen. Det var ju synd, annars har vi ju träffats allihop!

Har Hampus gett upp rockfrillan?! Det blev väldigt snyggt iallafall :)

Idag snöar det på oss här... urrrrk... :( Men det lär väl gå över snart, hoppas jag !! Hör av dej om den där "insamlingen"...

2009-06-08 @ 09:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0