Spontanbesök- de allra bästa!

Godkväll vänner!
I kväll skulle jag & Hampus fara & hämta Anton, det var meningen att vi skulle bara åka typ fram & tebax, så vi for vid halv sex tiden... & kom hem igen vid 20 snåret!  :)
Vi vart inbjudna på kaffe & goda skorpor, grabbarna käkade glass, Antons kompis har en lillebror som Hampus spelar i samma lag som, så han ville ju träffa honom!
killarna var ute på gården & lekte, & vi mammor satt & surrade & hade det så himla trevlligt!
Det är skoj , att surra med en person, och upptäcka hur mkt man har gemensamt! skoj att hitta en person med samma tankar om saker & ting!
det vart verkligen ett uppiggande besök!
det är som sagt dessa spontanbesök, som är de bästa, att bara fara till någon , samma gäller barnen nuförtiden tycker jag.... det ska bestämmas tider & dagar hit & dit....   det borde vara mer som det var när en annan var liten, då for man bara till nån kompis & ringde på dörren, var dom hemma så var dom, annars for man vidare!  :)
härhemma står dörren öppen för alla som vill titta förbi närsom helst!  fast inte före 10 på helgerna.....   :)
Nu ska jag börja bestämma lite för midsommarafton, vi ska försöka fixa ett knytkalas för vänner & släktingar!  på det viset behöver ingen stå & slava vid spisen i timmar, utan man kommenderar ut till varje familj vad de ska ha med sig, sedan dukar vi upp ett buffe-bord!  så att alla kan smaka av allas mat! trevligt!
puss & kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0