Lördags hallaballoo!!

Hallå vänner!
igår efter jobbet så for vi till vallaskolan & agerade värdar för handbollen, krängde lite korv, var vänliga mot gästande lag & domare... åsså städade vi..  :)  det var faktsikt helt OK, vi hade skoj gänget som var där! barnen sparang omkring & lekte & spelade innebandy & handboll, så dom hade det verkligen jätteskojigt!
sedan efter detta som var klart vid 18 tiden så for vi upp till mina kusiner på övergård & grattade dom !  där fick vi en hel massa gott fika!  broder m familjen & min mor var oxå där, så det blev fullt hus där!
Nathalie & Lucas blev väldans nöjda över slantarna dom fick av oss!  vi blev kvar bra länge där hos dom... näsatn så att vi inte hann hem till mello festen!  :)  men vi hann!!!!  :)
som vanligt var det skojskoj & kolla på mellofesten, lite halvskoj att Uggla , alltså Carolina Af Ugglas gick vidare, jag tycker den låten är lite rolig! ovanlig om inte annat....  :)
men nu laddar vi inför finalen på lördag!  mina kort landar på Alcazar,EMD,Måns & Opera tanten!
byebye darlings!

Kommentarer
Postat av: Angelica

HAHA! Alfons såg bilden på din blogg av dig och sa "PAPPA" Då sa jag att det var Viktoria, sedan sa han "viktoria" inte helt riktigt men nästan :o) Vad det snöar igen... kul för barnen kanske men nu får det väl ändå bli vår??! Mysigt ni hade i Ö-vik, skulle också vilja bada där, men det får bli till sommaren. Ha det bra, kram!

2009-03-09 @ 08:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0