Ö-Vik!

Goderafton vänner!
idag har vi som sagt vart till Ö-vik & badat som tokiga!!  :)
vi startade vid 11 tiden, med ett första stopp redan vid vårt lilla badhus... jag insåg när vi packade iordning att både Antons badbrallor & min baddräkt fattades.... så vi tog en vild chansning & tänkte att de nog låg i lådan med kvarglömda badkläder på badhuset... & de gjorde de!  :)  glada i hågen satte vi av mot Paradiset!

väl framme var det en kö som hette duga.... vi trodde att det skulle vara tok-köer till alla banor, men som tur va är ju paradisbadet stort, så det var inga köer alls nästan! vi hade en helt fantastisk dag idag!  som vanligt var barnen lyriska över att få vara där, även T & jag tycker ju att det är hur kul som helst att bada & åka kanor!  :)
kul var oxå att jag träffade på en gammal klasskamrat som jag gick i gymnasiet med, och som jag  inte sett sedan dess... länge sedan alltså! :) 
efter badet som vi tog i ca 5 timmar.. åkte vi & intog middagen på Max-som vanligt!  det är ju sååå gott!
sedan var det rally hem för att barnen skulle hinna hem & se " Barda"  det är heligt på fredagar det ska ni veta..  :)
åsså har vi såklart Lets Dance oxå!  :)

ikväll har vi haft riktigt fredagsmysigt!  vart lite chockad över att Elisabet Höglund fortfarande är kvar i Lets Dance...men jag tycker den kvinnan är sååå charmig!  men det hade ju vart lite roligare om Niklas Wahlgren hade fått stanna kan jag oxå tycka...

imorrn skall jag jobba till 16, sedan ska vi vara matchvärdar på Handbollen på vallaskolan, efter det ska vi till mina kusiner & fira dom, Lucas blir hela 13 år, Nathalie fyller 15 nästa helg, men då är dom inte hemma, de ska på Mello-Finalen!  * AVIS* så vi firar dom som två flugor i en smäll så att säga!  :)

Nu ska jag sooooova!
lär nog ha träningsvärk i hela kroppen efter allt åkande .....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0