vampyr-temat fortsätter....

Hallåååå!
nu har barnen somnat... det är ush vad hemskt tyst det blir....   så nu håller jag på att koka mig själv en gooood grahamsgrynsgröt som jag ska krypa upp i soffan med & en kopp the!  helgmys på högsta nivå!   :)
" Låt den rätte komma in"  har jag hyrt, jag vet att jag är sent ute med att kolla på den...men jag läste boken för hundra år sedan så det har inte känts aktuellt att kika på filmen först nu-  så är det.

Ikväll har jag & kidsen kollat på Talang... eller talang & talang.... galningar skulle man ju oxå kunna kalla dom som är med...hehe...
jag har även hunnit med att hjälpa en granne till min mor & far & flyttat lite av hennes grejor till den nya lägenheten... det var en skoj stund vi hade under ett par flytt-timmar!

Jag vet fortfarande inte vad det var för mardröm jag hade inatt när jag vaknade skrikandes.....  känns olustigt på nåt vis.....

Vi har hunnit med en sväng på marknaden idag oxå, med mor & far, Jimmy & Co.
barnen handlade godis & foppa-skosmycken, jag inhandlade strumpor.... & en present till vår kära mor som imorgon fyller 53 år !  så imorrn ska vi upp på skedom & gratulera henne!
på marknaden träffade jag på en gammal vän som jag inte sett på sisådär 19 år......   helt otroligt!   jättekul att se henne igen!  har haft lite kontakt med henne på facebook, men inte träffat på henne in real life så att säga.... så det var skoj!

Nu är min gröt färdig, så nu väntar vampyren på mig!   :)


Kommentarer
Postat av: Jimmy

Den har jag inte lyckats se än heller! Jag får nog skylla på Bettan som av nån konstig anledning inte vill se skräckfilmer längre. Men jag har hört att den inte är läskig men väldigt bra, så jag måste nog ta och se den nån gång.

2009-05-23 @ 12:19:02
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0