Kompisracet har startat! :)

Good evening!

igår jobbade jag halvdag, kändes tur det.. är inte riktigt 100 än känner jag.... ont i halsen & ont i öronen åsså hör jag inget på högerörat heller! synd om mig....   :)

nejdå!  bara att bita ihop! snart är jag pigg som en lärka jajamen!!

igår efter skolan hängde Elias med hemöver, sedan fick vi besök av grannbarnen, sedan kom Madde & Co och fick sig lite lussebullar innan hon skulle iväg & jobba, tänk att människan inte bara kan vara ledig.. nu när det är färdigkokat & allt...   :)

igårkväll kollade jag på en superbra film, som var väldigt annorlunda... " The Lazarus project" hette den..kolla den ! 

Idag har  jag börjat att städa ihop härhemma, torkat golv & dammsugat... så nu börjar sopträsket att försvinna lite iallfall... :)

annars idag, då?  fick hela bilen full av härliga barn från skolan, tillslut i eftermiddag var det 7 barn som lekte härhemma!  jag tycker det är härligt att se hur skoj de har tillsammans!

när kompisarna farit hem for jag med Anton på hockeyträningen, han har blivit jätteduktig på att åka nu alltså! vilka framsteg!

sedan har jag gjort lite enkla födelsedax kort åt min älskling Milo som fyller 2 på söndag, åsså ett till min mormor som fyller 86 imorrn, jag jobbar kväll imorrn, så det blir nog mkt fira på jobbet imorrn! eftersom hon bor ju där jag jobbar...  :)

jag orkade inte göra några invecklade kort denna gången... lata jag...  :)

köpte även presenter till Milobubben igår..en rosa & en blå!!   :)

Nu ska jag kolla reprisen på Ullared dokumentären som gick igår... kan bli skoj!


Kommentarer
Postat av: Siv-Britt

Finns det ingen halvfart på dig?

2009-11-04 @ 09:52:58
Postat av: vickan

haha! nää... det är upp eller ner.. jag är lite bipolär..

Men nu är man ju på väg att piggna till ordentligt, efter några veckors sjuka härhemma, så nu känner man energin flöda vet du! :)

2009-11-04 @ 11:40:02
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0