And so it continues...

skit,piss & apa !  vad less jag är på den här flunsan nu alltså!
det börjar att kännas som om det är nu jag blir straffad för vad jag sa i somras redan... att jag inte ville vaccineras... och att när väl vaccinationerna är igång kommer det redan vara för sent... japp!
Nu är Hampus nästan helt frisk! han åt sista medicinkuren i morse, det enda som är kvar nu är lite förskylning & hostan... vi fick ju konstaterat i morse från doktorn att det är svinins som han har haft iallfall...känns ju bra på ett vis att ha fått det bekräftat.
Så nu när jag blivit riktigt pissdålig..så är det ju samma jag har antagligen... doktorn sa att det jag skulle göra var att stanna inne, inte ta hem folk( ingen vill ju ändå inte komma nu)  och som jag mår nu så orkar jag ju inte ens åka på affären... jag kan förklara mitt tillstånd ungefär såhär: känner mig mörbultad..ont i halsen, ont i huvudet,hosta,feber,ont i körtlarna under armen.. jag orkar inte nåt nästan... ligger här med datorn i knät, och känner mig väldigt ensam & isolerad... vi är iallfall jätteglada över att Hampus är pigg!  men det börjar bli jobbigt för barnen att bara få leka med varann...de vill ju ha hem kompisar !  de förstår varför de inte får leka med några barn iallfall..bra det.
Vi har sagt att när det här är över så ska dom få ha kompisa varje dag läääänge !  :)

Det jag är lite oroad över är hur det ska gå med handbollscupen i helgen... jag håller i ganska många trådar... försöker ordna det mesta via datorn.. tur man har den.
Men hur jag mår till helgen , då jag även ska jobba egentligen... faaan man förlorar pengar på denna skit alltså.... men det är inget att göra nåt åt... bara hoppas att jag repar mig snabbt!
jag brukar i vanliga fall repa mig snabbt från diverse sjukdomar... nu är jag inne på dag 3 sedan jag fick första symptomet.. de var i lördags kväll jag började hosta & få ont i kroppen.

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Skaffa dig en sån här så kan du gå på handbollscup! =)



http://www.faktasamlingcbrn.foi.se/filer/a_gfx/sjv_drakt.jpg

2009-10-26 @ 20:27:34
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se
Postat av: Anna-Karin

Usch och fy för svininfluensan. Krya på er. Vi fick bara förkylning. Och de räcker. Lovar de är inte skönt att hosta nu ;-)



Krya på dig kram

2009-10-26 @ 21:38:24
URL: http://artoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0