Nu har vintern kommit!

eller?  visst känns det så hörni?

igårkväll va jag & Madde på kickboxingen..jämarns vad slut jag var efteråt..mådde illa.. så mkt tog jag ut mig..  men det känns ju bra idag !  :)

idag har jag ledig dag, så efter skollämning imorse tog jag tag i lite , eller ganska mkt städning härhemma ! men nu så känns det bra att ha fått det gjort oxå!

Annars idag är det ju Gustavs 1 årsdag!  hipp hipp hurra!! vi ska till familjen Persson ikväll & fika & busa litegranna!  
Igår hade Anton hockeyträning oxå..  han fick äntligen pröva att stå i mål !  ojoj vilka utrustningar målisarna har!  han tyckte hursomhelst att det var superduperroligt-men jobbigt... att stå !  så nu säger han att han vill bli hockeymålis...   :)  får väl se vart det lider nånstans...   :)

Nä nu ska jag spela lite spel på facebook...  hehe.. har blivit som tokig i ett par knäppa spel på fejjan...  :)  jag som aldrig nånsin vart intresserad av spel i överhuvudtaget... men dessa små spel är faktiskt ganska roliga, avkopplande... men jag fattar inte de människor som kan sitta i timtal & spela data-tv-spel....  jag skulle bli galen !

Ikväll är det tv-kväll oxå!
* Bonde Söker Fru
* Oskyldigt dömd
* True Blood
vilka suuuper program!  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0