Perssonsdagen!

Hejhopp!

Idag har vi haft en riktig " perssons" dag!  :)

det konstaterade Hampus ikväll...  hihi!  först idag efter att jag hämtat kidsen hos mina föräldrar, då hämtade vi upp syskonen Noak & Loke Persson... sedan ikväll har vi varit till Madde & company-även dessa med efternamnet Persson & blivit bjudna på tacokväll!  :)
Vi har haft en superbra kväll hos dom! det var 8 barn & 6 vuxna-mkt trevligt!  önskar att man hade så pysmysigt varje kväll... jag ÄLSKAR när det är fullt med folk & massa barn runtomkring!
sedan skjutsade jag ner gubbarna på krogen, sedan for vi upp till Maddis en sväng till innan det var dax att åka hemöver!
på hemresan stötte vi på en bil som stod väldigt konstigt mitt på våran gamm-väg..mitt tvärs över vägen.. och en hel hög med ungdomar runt om.. de hade fått bensinstopp & försökte vända bilen.. gick ju inte sååå bra för dom... tur vi kom till undsättning då, vi hade nämligen en dunk med bensin som vi gav till dom!  så tillslut kom de iväg, så barnen tyckte sedan i bilen på väg hem , att vi hade gjort nåt väldigt snällt...  en god gärning !  :)
Annars idag har Anton varti forsmo hos kompis Erik, där hade dom grillat & haft det jätteskoj!
ikväll ska jag när barnen somnat, kolla på True Blood som jag fått alla avsnitt båda säsóngerna av min goda arbetskompis!!  wohoo!  jag har blitt vampyr-tokig!!
imoorrn  är det hockeyträning för storkillen, och innebandymatcher för båda killarna på kvällen!  skoj dag!
åsså däremellan ska vi till T bror & kolla på deras nyfödda lilla Tyra! 
nä nu ska jag kasta barnnen i säng!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0