Kvartersavslut!

Hej på er!

idag har vi varit nere på Risön för den årliga kvartersavslutningen..även detta året var det tur med vädret..inget regn så länge vi var där! barnen fick gå i ett fint led in på planen, sedan var det prisutdelning-alla lag fick medaljer på scenen!

det var riktigt mkt folk därnere idag...kul för barnen med mkt publik...   :)  jag vet inte om barnen blev gladast över medaljerna eller över godiset & drickat som de även vart bjudna på...  :) förhoppningsvis slog medaljen högre...   :)        När prisceremonin var över, fick vi med oss en kompis till Anton hem..samt att Hampus följde med en av sina kompisar hem! just det ja!  glömde säga att Hampus fick prata i microfonen på scenen oxå!  han vart intervjuad av han som pratade...det tyckte han var skoj, han svarade snällt på alla frågor!  :)

nu sitter Anton & hans kompis & spelar spel, jag passar på att ta en minut framför datorn...  ikväll när vi hämtat Hampus & skjutsat hem Douglas, ska vi till min mor & far & käka middag-gott!  det var längesedan vi var där nu... de har ju vart rädda att bli smittade av mig....  :)  förhoppningsvis smittar jag inte ngn nu....nöff nöff...  :)

imorrn ska Hampus ha avslutningsträning med Hajarna, sedan på kvällen ska vi bjuda alla " Superhjältarna" på tårta & saft här hemma, det verkar som om vi blir en bra bit över 20 personer härhemma.... kul med mkt folk & barn ! jag har färgat lite marsipan i olika färger nu idag, så ska jag se om jag får till några roliga tårtor imorrn!

På tisdag- då ni.... ska jag & Madde börja kickboxas!  ojoj vad det ska bli kul att pröva på!  jag känner mig rikitgt laddad ska ni veta!  känner att det ska bli kul att få igång nån träning igen... visst , jag promenerar härhemma, men det har blivit dåligt med nån annan träning... så detta ska bli kul! få se om jag överlever bara....   :)

nu ska jag se vad killarna pysslar med!

kram                                                                      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0