Måndag igen då! :)

Så har vi ännu en ny vecka framför oss vänner...  :)

till skillnad från många andra människor denna årstid, känner jag mig ofantligt pigg & alert så fort det börjar att närma sig hösten...vet inte varför, det har alltid varit så.. min sambo har konstaterat att det är nåt stort fel på mig...   :)  när andra får höstdepressioner, så piggnar jag till!

jag gillar när det blir mörkt...ruggigt...lite halvkallt... luften blir härligt frisk! såklart gillar jag sommarn oxå, men det är något visst med hösten....så är det!

idag flöt dagen på jobbet som ett rinnande vatten! gjorde en avstickare till skolan oxå vid 10 tiden, för att avverka ett kvartsamtal för Hampus, det gick jättebra, fröken hade
 bara bra saker att säga om den lille mannen! min duktiga lillkille!  :) han var lugn.. duktig på att lyssna & vilja lära sig saker.. snäll & rar!  :)
härligt att det verkar gå bra för honom!
efter jobbet hämtade jag Anton + en kompis på fritids, sedan for vi & hämtade Hampus som hade följt med Noak hem efter skolan. sedan var klockan mkt & det var dax att åka hem & fixa middag, spagetti & köttfärssås blev den enkla rätten idag...  :)  efter maten har vi rensat lite rabatter, åsså for T på träning, då gick jag ut & lirade fotboll med killarna!
Nu sussar de sött i sängarna... trötta efter den tidiga morgonen... nu väntar ännu en tidig morgon för dom imorrn... men sedan är det ingen mer tiiidig morgon denna vecka!
jag känner mig själv redo att hoppa ner i sängen för att läsa ut min bok! så får det bli!
kram!


Kommentarer
Postat av: FADERN

Släktdrag!! Jag gillar också den friska höstluften,

och visst är det lite mysigare när det blir mörkare på kvällen, tända lite utebelysning mm. Vi kanske är nån slags vampyrer:)

2009-09-14 @ 23:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0