Nu är helgen till ända....

..så var det slut på mina 3 lediga helger för den här gången!  himmel så snabbt tiden går tycker jag!

Den här helgen har varit mkt härlig! som alltid när jag är ledig- :) I går var jag & barnen till T pappa som fyllde år, där vart vi bjudna på prinsesstårta & annat gott ! mkt trevligt!

sedan for vi med Hampus upp till Markus på remsle, och efter det åkte jag & Anton & hämtade en av hans kompisar med oss hem till oss... så det var rena rama kompis karusellen igår! när kvällen analkades vid halv sjutiden for vi & hämtade Hampus & skjutsade hem Antons kompis, sedan bakade jag & grabbarna pizza till middag-guuud så gott det blev! sedan var det kvällsmys med film-Kenny Starfighter såg vi, den var faktiskt riktigt skojig ! 

Idag har vi vart & åkt skrillor med Annah & Noak & Loke, tänk att man ska få så himla ont i fötterna varje gång man -läs Vickan- åker skrillor!   :) vi hade en skojig stund iallfall!

sedan efteråt hade vi turen att bli bjudna på kladdkaka hos min bror ! lovely!!  vi fick även med oss Loke hemöver.. så han & Hampus har lekt så det stod härliga till, bl.a fick de göra Hampus favvosyssla...KLADDA! GEGGA !  ...kärt barn har många namn... han kallar det iallfall att BAKA...  hehe... men vilket gegga det blev av !  mitt kök & diskbänk var sig inte lik efteråt.... tur att man röjer bort det snabbt ! men skojigt hade dom kan jag lova!  :)

Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag & mamma ska åka på SPA på Södra Berget i S-vall ! ojoj vad jag längtar!!!  det har ju nästan blivit en rutin att vi åker dit en gång per år nu... blir 3:e året i rad vi far dit ! vi åker tidigt på söndag morgon, så vi är där tills det öppnar 10, sedan checkar vi in på hotellet...går in på spa:et...mår gott...käkar lunch, som ingår i priset, på spa:et..sedan myser man därinne i alla olika pooler, & olika bastus... jättehärligt kan jag lova!  när det stänger vid 16, ska vi ner på stan & käka middag, sedan ska vi på Filmstade & se " Flickan som lekte med elden" för jag har 2 fribiljetter till bion där!  sikken tur! efter bion blir det upp på hotellet igen..kanske en kvällsprommis i den fina naturen däruppe.... sedan lägga sig & sussa gott i hotellsängen !  för att sedan morgonen efter få en heeeelt fantastisk hotellfrukost innan det är dax att checka ut ! det dygnet är verkligen en återställare för själen kan jag lova!! såååå mysigt !

nu ska jag lägga mig tidigt för jag känner mig lite halvkrasslig... igen... min otur är att dessa förskylningar aldrig verkar bryta ut ordentligt på mig... jag bara går & är halvkrasslig lääääänge.... då har jag hellre att det bryter ut, och jag blir skitförskyld ett par dagar , än att gå & vara så här en längre period... pissigt det är vad det är !!

nu känner jag hur det sticker i näsan, lite ont i halsen.. men fasen att det bryter ut inte!!

nog klagat.  :)

gonatt alla pussgurkor!

 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fin blogg du har!

Kolla gärna in min blogg

kisses jessica

2009-09-20 @ 21:01:41
URL: http://dinbaby.blogg.se/
Postat av: matilda

hej, vad tycker du om Christopher Kanes kollektion för top shop?

2009-09-20 @ 21:10:18
URL: http://dresslikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0