Speedade dagar! :)

Dessa dagar har jag inte haft tid alls till att sitta vid datorn... sedan jag kom hem från S-vall i måndags har det varit full rulle exakt hela tiden!  :)

Måndag kväll kom pappa min hit & hjälpte mig att sätta upp den stora boxningssäcken i taket på övervåningen, det vart skitbra!! har premiärtränat på den oxå, och det kändes kan jag säga..  :)

Broder m familj kom hit då oxå en sväng, jag testade lite olika boxerciseövningar med sparkar & annat skoj på han, men han blev bara rädd för mig & BAD mig sluuuuuta...  !   :)  haha! 

I går kan jag punkta upp vad vi pysslade med:

klev upp...skjutsade grabbarna på skolan... följde med Antons klass på nipvallen för att vara med & åka lite skridskor med dom..hem.. kollade till T som håller på att gräva för fullt här ute på baksidan där det ska bli ett nytt förråd..städade ihop lite..packa väskor för badhuset & innebndyträning...hämtade killarna på skolan..for på badet med dom & Stefan , Noak & Loke...direkt efter badet for vi till innebandyträningen.. där hade vi träning med vårt lag..direkt efter det hann vi men en snabb sväng in på <stures för att inhandla middag... dit kom min pappa sedan föär att hämta upp killarna, som han skulle passa medans vi for på föräldramöte kl 18:30...   sedan tillslut kom vi hem vid 20:30... PUH!  men tänka sig vad den dagen gick snabbt!!!  och bara skojiga saker gjorde vi hela tiden!

Idag jobbar jag kväll, sedan imorrn ska jag åka till Bollsta för att lyssna på demensföreläsning..ska bli intresssant!

där är vi mellan 8-16, sedan har Anton sin 1:a handbollsträning för säsongen!  han har längtat...  :)

Nä nu ska jag in i duschen innan jag ska på jobbet!

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0