Fredagsmys!

Inatt har jag blivit förpassad till soffan i vardagsrummet!  :)  alla sängar är upptagna av övernattande barn !

syskonen Molinder är här hos mina grabbar, och de ligger & fnittrar för fulla muggar just nu..  :)  ikväll har det verkligen vart full fart härhemma... 6 barn som lekt & haft så mysigt tillsammans.. jag mår så bra av att se hur bra kompisar grabbarna har... det värmer i hjärtat..

Annars idag har vi vart på badet med grannarna, det var faktiskt rätt lugnt & skönt på badhuset idag !  jag var oxå i vattnet en sväng faktiskt!  :)

men jag tycker att vattentempen blir kallare & kallare på det där stället- synd det.

när t.o.,m barnen reagerar på det.. men de badade iallafall 3 timmar idag.

sedan for vi & inhandlade pizza till middag, en alldeles utmärkt fredagsmysdag alltså!

Nu när alla barnen somnat hade jag tänkt jag skulle se en film: " Meteor Apocalypse" verkar rätt bra.. science fiction som jag gillar!

imorrn ska vi till min lilla trollunge Sandra <3 som fyller 34 år ! wohooo! jag är så glad att de flyttat hem igen från alla år i Skellefteå... även fast jag inte har hälsat på henne här i sitt nya hus så  ofta som man borde.. men det ska nog bli ändring på det , jag lovar här & nu att bli bättre på att hälsa på mina vänner !  :)  så fort jag blivit piggare vill säga...

nä nu dax för film!

förresten, fick mail idag från min sjukskr.kooordinator, hon skrev att nu var alla papper ivägskickade till smärtis i S-vall, så nu borde jag höra ifrån dom om ca 2 veckor ! tjohoooooo!!!

puss & gnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0